Cursuri de puericultură

Înscriere la curs online de puericultură

  • ABCDerm
  • Hartmann - Te ajutăm să ai grijă de tine și ide bebelușul tău
  • Secom - Suplimentele alimentare de pediatrie numărul 1 din România.
  • Durex - Experienţă în sănătatea sexuală şi starea de bine.
  • Philips Avent - Alături de tine la fiecare pas.

Actualizat la: 18.04.2021

Dragi părinți sau viitori părinți, vă invităm să participați la cursul online de puericultură susținut de Dr. Ilinca Tranulis (medic specialist pediatru și consultant în lactație certificat internațional IBCLC). Cursul este organizat de Bebe Tei și copiisiparinti.ro și oferit gratuit cu sprijinul partenerilor noștri.

Parteneri

Durata cursului

Cursul durează 226 de minute și este disponibil online 24/24, asta însemnând că poate fi urmărit în orice zi și la orice oră.

Atestatul de absolvire a cursului de puericultură (doar pentru tați!)

După vizionarea cursului online de puericultură și completarea unui test de tip grilă, viitorii tătici pot obține un atestat care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare, în conformitate cu legea concediului paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr. 244/2000.

Atenție! Vă rugăm să bifați în formularul de înregistrare de mai jos că doriți atestat, numai în cazul în care sunteți tată! Mămicile nu pot primi atestat de participare la acest curs online de puericultură.

Datele de acces pentru cursul online de puericultură vor fi trimise prin email după completarea formularului de mai jos.

Important! În cazul în care se dorește atestat, este absolut necesar ca înregistrarea la curs să fie facută de tată, și nu de mamă.

Formular de înregistrare: