Bebeluși

Modele de piscine gonflabile pentru bebeluşi

Modelele de piscine gonflabile pentru bebeluşi pot varia de la cele simple, clasice, cu două sau trei inele, până la cele multifuncţionale, cu parasolar şi protecţie UV.

Piscina multifuncţională include atât piscina propriu-zisă, cât şi un cort/ suprafaţă de protecţie care îl apără pe cel mic de soare, vânt, nisip. Este prevăzută cu patru fixări la sol, pentru o stabilitate sporită. Înainte de a fi instalată, se face o mică groapă în nisip, se poziţionează piscina şi se umple cu apă. Cortul îi fereşte pe copii de razele puternice şi le asigură un mediu prietenos pentru bălăceală.

Piscina tip cădiţă sau cădiţa de baie gonflabilă pentru bebeluşi este o alternativă jucăuşă la clasicele cădiţe din plastic; dimensiunile reduse permit transportarea ei în călătorii. Poate fi folosită pentru activităţi acvatice şi în grădină sau pe balcon, nu doar la plajă. Are marginile şi zona de şezut moi, prevenind astfel riscul loviturilor. Este potrivită copiilor de la 0 la 2 ani.

Piscina clasică, cu două-trei inele şi circumferinţa adaptată vârstei bebeluşilor, este varianta cel mai des întâlnită în rândul opţiunilor. Are supape de siguranţă şi este din vinil rezistent la apă. Indiferent de tipul de piscină ales, luaţi în considerare recomandările privind protecţia solară – de la accesoriile specifice (pălăriuţă), până la aplicarea cremei de protecţie adaptată pielii bebeluşului, hidratarea şi evitarea orelor de vârf. Găseşti aici mai multe variante de piscine gonflabile!

Foto: www.freepik.com