Despre

Site-ul copiisiparinti.ro se adresează în primul rând părinților și celor care urmează să devină părinți. Câteva dintre temele de interes dezbătute pe site sunt de la diferite aspecte legate de sarcină sau detalii din viața bebelușilor ori a copiilor, până la moduri de petrecere a timpului liber, destinații de vacanță pentru familii cu copii, recomandări de filme și cărți de citit în funcție de vârsta celui mic sau cărți de interes pentru părinți.

Principalele categorii ale site-ului copiisiparinti.ro sunt: Sarcină, Bebeluși, Copii, Timp liber, Produse recomandate, Sfatul specialistului. Secțiunile includ atât articole cu subiecte generale, cât și articole pe subiecte date, inclusiv materiale care pornesc de la întrebările, curiozitățile, sugestiile primite în comentarii sau prin pagina noastră de contact.

Sfatul specialistului conține texte care pleacă, majoritatea dintre ele, de la nelămuriri ale părinților, fie că e vorba de o problemă anume a copilului ori de o simplă curiozitate. Iată două exemple: „De ce este dermatita atopică un subiect atâtde des întâlnit?“ și „Oprim sau nu administrarea de vitamina D dacă fontanela s-a închis mai repede?“. Răspunsurile sunt oferite de medici specializați, nutriționiști, psihologi, kinetoterapeuți etc.

O categorie de interes este și Produse recomandate, unde vizitatorii vor putea găsi o listă cu produse pentru bebeluși, copii, femei, bărbați, pe scurt, pentru întreaga familie: produse de îngrijire, produse dermatologice, jocuri, jucării, produse pentru camera bebelușului, produse pentru transportul bebelușului, produse alimentare (naturale, dietetice, pentru afecțiuni variate) etc.


Cursuri gratuite pentru părinți

Alături de Bebe Tei, oferim părinților posibilitatea de a urma un curs online de puericultură și un curs online de alăptare. Ambele cursuri sunt susținute de Dr. Ilinca Tranulis (medic specialist pediatru și consultant în lactație certificat internațional IBCLC) și sunt disponibile gratuit pe site-ul nostru.

Dr. Ilinca Tranulis

Captură foto din cursul online de puericultură

După vizionarea cursului online de puericultură și completarea unui test de tip grilă, viitorii tătici pot obține un atestat care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare.


Informațiile pe care le include acest site sunt exclusiv generale și obiective și nu au calitatea de a înlocui sfatul medicului sau alte opinii de natură legală, pe care specialiștii le pot oferi. Cititorii sunt sfătuiți să ceară părerea avizată a pediatrului în ceea ce privește problemele medicale ale copiilor, schemei de nutriție sau de îngrijire a bebelușului.


Reproducerea integrală sau parțială a textelor sau imaginilor de pe copiisiparinti.ro este posibilă numai cu acordul prealabil scris al Copii și Părinți.


Vă dorim navigare plăcută! ?