Copii

Modele de colaci de înot pentru copii

Modelele de colaci de înot pentru copiii pot varia de la cele simple, clasice, până la cele cu scaun şi parasolar. De la 6 luni la 6 ani, iată o selecţie care să vă inspire:

Colac de înot de tipul mama şi copilul – destinat, în general, vârstei cuprinse între 6 luni şi 2 ani, acest gen de colac este prevăzut cu spătar şi ham de siguranţă (şi în cazul unor modele, şi cu o mini umbrelă/ parasolar sau cu jucării). De spaţiul unde stă copilul este ataşat un altul pentru persoana care îl însoţeşte pe cel mic.

Colacul cu spătar are, de asemenea, supape de siguranţă, şi este fabricat din vinil rezistent. Scaunul este tip scutec, copilul are stabilitate, putând fi folosit şi de vârste mai mici (dar nu sub 6 luni). O pălăriuţă de soare accesorizează perfect colacul cu spătar şi nu uitaţi să evitaţi expunerea solară în timpul orelor de vârf!

Colacul de înot cu diverse modele inspirate de forma animalelor – delfin, papagal, unicorn, animăluţe marine etc. –  este, alături de colacul simplu, printre produsele cele mai populare dintre cele destinate activităţilor acvatice (joacă, bălăceală, înot). Se potrivesc vârstei de 3-6 ani.

Ca accesoriu de înot, colacul este ideal pentru vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani (greutate maximă 30 kg); este recomandat ca părinţii să se asigure dacă este potrivit şi dacă cel mic se simte confortabil în el (să nu fie nici prea strâmt, dar nici prea larg, iar partea din interior să nu aibă striaţii care să zgârâie pielea).

Găseşte aici mai multe idei care să te inspire în alegerea potrivită a colacului pentru copil!