Produse recomandate

Produsele lunii aprilie

Produse pentru femei, bebeluşi, copii, pentru întreaga familie – iată recomandările lunii aprilie în Bebe Tei!

Produse pentru bebeluşi

Pătuţ mini co-sleeper, turcoaz, Bebe Royal
Cu acest pătuţ, bebe poate dormi alături de mami, în condiţii de siguranţă, fără posibile incidente. Se foloseşte ca atare sau ataşat patului părinţilor.

Şerveţele oculare sterile, Iridium Baby, 28 de bucăţi, BioSoft
Iridium Baby este un tip de șervețel din bumbac îmbibat cu o soluție de extracte vegetale antiinflamatorii şi antimicrobiene.

Cremă cu gălbenele pentru zona scutecului, 30 ml, Welleda
Calmează pielea iritată încă din prima zi şi nu conţine conservanți, parfumuri și coloranți sintetici sau materii prime provenite din uleiuri minerale.

Produse pentru copii

Periuţă de dinţi electrică pentru copii, Vitality Spiderman, + 3 ani, Oral B
Datorită perilor moi, este blândă cu gingiile celor mici. Bateria reîncărcabilă durează 8 zile, iar cronometrul integrat încurajează periajul timp de 2 minute.

Trotinetă 3 în 1 pentru copii T1 Scooter, roz, SmarTrike
Trotineta poate fi folosită şi de copiii mai mici, datorită scaunului cu care este prevăzută + prezenţa altor accesorii de bază.

Panou pentru mesaje, Lego Dots, Lego
Setul este creat pentru copiii cu vârsta 8 ani + şi permite expunerea mesajelor personalizate, care pot fi schimbate în funcţie de stare şi inspiraţie.

Produse pentru femei

Cremă hidratantă Must Have, 50 ml, Gerovital
Crema este destinată întreţinerii zilnice, hidratează pielea datorită principiilor active de la baza ei şi oferă protecţie solară.

Parusan – şampon stimulator pentru femei, 200 ml, Theiss Naturwaren
Şamponul conţine biotină, L-arginină, vitamina E și AnaGain, un extract care oprește căderea părului și accelerează faza de creștere a firelor capilare.

Lac de unghii Paris, 5 ml, Mavala
Sticluţa lacului are acelaşi design ca în anii 60, când a fost creată – sticlă rotundă şi capac auriu. Dă o notă generală de strălucire.

Produse pentru întreaga familie

Făină bio de mălai, fără gluten, 375 g, Amisa
Produsul provine din agricultura ecologică, iar pachetul cântăreşte 250 g. Este o sugestie potrivită pentru persoanele care au intoleranţă la gluten.

Termos sport Runbott, culoare lime, 600 ml, Nazzuro
Sticla termosului este izolată în interior cu perete dublu, fapt ce permite păstrarea băuturilor reci timp de 24 de ore şi a celor calde, timp de 12 ore.

Multivitamine pentru bărbaţi, 60 de tablete, BioTechUsa
Produsul este creat special pentru bărbaţi, prin urmare conţine un complex de vitamine şi minerale, cu o formulă specială, destinată acestei categorii.