Produse recomandate

Produsele lunii august

Recomandările lunii august sunt aici! Produse pentru bebeluşi, copii, bărbaţi şi femei, produse pentru întreaga familie – iată câteva sugestii de inclus în coşul de cumpărături:

Produse pentru bebeluşi

Piure Bio din mere, căpşuni şi afine, +6 luni, 2x 130g, BabyBio
Ingrediente provin din agricultura biologică, sunt 100% fruct, fără adaos de zahăr, fără lapte şi fără gluten. Se consumă începânc cu luna a şasea, la temperatura camerei, fără a se adăuga zahăr. După deschidere, borcanul se va închide bine şi se va păstra la frigider timp de 48 h.

Scoica auto I-Size pentru copii Pebble 360, Esential Grey, Maxi Cosi
Rotirea intuitivă Flexi Spin şi reglarea temperaturii datorită Clima Flow sunt doar două dintre caracteristicile de top ale funcţionalităţii şi confortului – cea mai recentă generaţie Maxi-Cosi Pebble 360. Scoica ​​poate fi utilizată de la naştere până la aprox. 15 luni.

Refflor Bebe suspensie orală, 95 gr, Hyllan
Conţine ingrediente sigure şi eficiente, indicate din prima zi de viaţă: fără zahăr, fără conservanţi, coloranţi, gluten;
contribuie la reducerea simptomatologiei colicilor sugarilor (L. reuteri), la reducerea diareei infecţioase, reface flora intestinală şi previne apariţia diareei în timpul şi după administrarea antibioticelor.

Produse pentru copii

Ochelari de soare pentru copii, Neon Pink, 3-10 ani, Koolsun
Ochelarii oferă protecție UV 100% UVA și UVB, lentilele sunt fără dioptrii, Clasa1, iar ramele din policarbonat extrem de rezistent la impact. Se recomandă folosirea lor atunci când lumina soarelui este puternică și ochii sensibili sunt expuși agresiunilor directe – vara, la piscină, la mare, la sky, iarna când e zapadă.

Vizita la doctor Lego Duplo, +2 ani, Lego
Prezintă preşcolarilor activităţile distractive de la clinica medicală – doctorul prietenos foloseşte un stetoscop flexibil pentru a asculta inima copilului, pe un perete este o girafă ce măsoară înălţimea, pe altul, o chiuvetă pentru spălarea mâinilor. Jocul dezvoltă abilităţile sociale şi emoţionale, pregătindu-i pe cei mici pentru o vizită la doctor.

Ştiinţa rachetei, Buki
Construieşte-ţi singur racheta şi apoi o poţi lansa în deplină siguranţă! Pregătiţi combustibilul din ingredientele furnizate, montaţi dopul de siguranţă şi lansaţi racheta la înălţimi de până la 15 metri! Produsul este potrivit pentru copii cu vârsta de cel puţin 8 ani. Nu se recomandă copiilor mai mici de 3 ani!

Produse pentru femei

Pachet apă termală, 2 x 300 ml, Avène
Îmbuteliată direct de la sursă, apa asigură conservarea tuturor proprietăţilor calmante, anti-iritante şi anti-inflamatorii. Este calmantă şi anti-iritantă şi are un continut redus de minerale (266 mg/l), respectând astfel echilibrul natural şi sensibilitatea pielii.

Set de pornire pentru alăptare Made for Me, +0 luni, Tommee Tippee
Colectare a laptelui confortabilă, fără durere, depozitare eficientă, hrănire uşoară, îngrijire delicată – iată principalele atuuri ale acestui kit pentru alăptare. Setul conţine elemente esenţiale pentru perioada de alăptare şi vine în ajutorul mămicilor la început de drum.

Pachet pastă de dinţi Lacalut White & Repair, 75 ml + periuţă de dinţi Lacalut Black Edition, Theiss Naturwaren
În fiecare zi, acizii și bacteriile atacă și deteriorează structura minerală a smalțului dentar. Pasta de dinți din prezentare conține o formulă specială de ingrediente active pentru îngrijirea dentară. Forma specială a periuţei oferă o curăţare temeinică, chiar şi a spaţiilor interdentare.

Produse pentru întreaga familie

Vitamina C soluţie orală, 10 ml
Vitamina C contribuie la funcționarea sistemului imunitar și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.
Sprijină funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului osos, contribuie la sănătatea dinților, gingiilor, pielii și ligamentelor.

Suc de aronia, 330ml, Bionatec
Prin activitatea sa antioxidantă foarte mare, aronia depășește toate celelalte fructe. Are concentrații mari de fitonutrienți valoroși, în principal flavonoide și polifenoli. Proprietăţi: asigură nutriția mucoaselor; secreția gastrică, creşte rezistența la îmbolnăviri, mai ales la infecții; reduce menstruațiile abundente și dureroase.

Deodorant roll-on antiperspirant control extrem, pentru bărbaţi, 72 h, 50 ml, Vichy
Oferă prospeţime de lungă durată şi o textură nouă cu uscare rapidă, care lasă pielea confortabilă, fără efect lipicios şi fără a se irita, pe toată durata zilei. Este bogat în ingrediente active antiperspirante şi în minerale ultra-absorbante, fiind destinat bărbaților care caută un produs cu efect de lungă durată, eficient în toate situaţiile.