Produse recomandate

Produsele lunii august

Cele mai noi produse din magazinele Bebe Tei sunt aici. Iată o listă a recomandărilor pentru luna august, de la mic la mare, pentru toate vârstele şi preferinţele:

Produse pentru bebeluşi

Plasă de insecte pentru cărucior, BiteSafe, albă, Reer
Plasa este potrivită pentru orice tip de cărucior de bebeluşi şi oferă protecţie sigură împotriva insectelor sâcâitoare.

Cască de protecţie pentru bebeluşi, cu spumă flexibilă, Baby Ladybird, 7 – 24 luni, roşie, Safehead
Casca este potrivită pentru toţi copiii de la aproximativ 7 luni pânăla 2 ani; se potriveşte pentru capul bebeluşilor cu circumferinţa între 40 şi 52 cm.

Cremă de protecţie solară pentru faţă şi corp, pentru copii şi bebelusi, FPS 30, 100 ml, Elmiplant
Se aplică uniform pe faţă şi corp înainte de expunerea la soare şi se reaplică frecvent; se foloseşte după baie sau ştergerea cu prosopul.

Produse pentru copii

Chipsuri din banane cu sare de mare, 75 g, SaMai
Chipsurile sunt făcute din banane de gătit de calitate superioară cultivate de fermierii locali din Ecuador, pe coasta Pacificului Americii de Sud.

Puzzle educaţional Alfabetul, + 3 ani, Trefl
Puzzle-urile educaţionale sunt o modalitate excelentă de a le arăta micilor exploratori preşcolari cât de frumos este alfabetul.

Gel de curăţare organic pentru păr şi corp, destinat copiilor, 190 ml, La Saponaria
Produsul este ideal pentru curăţarea delicată a corpului şi părului celor mici. Păstrează în acelaşi timp echilibrul fiziologic al pielii sensibile.

Produse pentru femei

More Milk Plus, 60 capsule, Motherlove
More Milk Plus este un supliment natural cu extracte de plante, inclusiv schinduf, creat pentru a ajuta și optimiza aportul de lapte matern.

Ruj cremos mat cu acid hyaluronic Over Up, Red, 15 g, That’So
Îmbogățită cu acid hialuronic și unturi prețioase, formula acestui ruj hidratează și hrănește buzele, oferind un aspect natural.

Iaurt de corp, cu extract de căpşuni, 300 ml, Laiseven
Crema are o textură de iaurt care se absoarbe rapid, lasă pielea moale și hidratată. Efectul este îmbunătăţit de parfumul dulce şi aromat de căpşuni.

Produse pentru întreaga familie

Unghieră mare, 1 bucată, Parsa
Este ideală pentru pedichiură; marginile de tăiere curbată ajută la tăierea perfectă a unghiilor. În interior, este ataşată şi o pilă pentru unghii.

Termometru şi higrometru digital de cameră, alb, Airbi
Măsoară temperatura şi umiditatea aerului ambiental. Dispozitivul funcţional şi compact monitorizează în mod optim climatul din cameră.

Cremă modelatoare pentru bărbaţi, 85 g, American Crew
Produsul funcţionează bine pentru toate tipurile de păr – oferă o fixare medie, o rezistenţă ridicată, şi asigură o coafură perfectă pentru toată durata zilei.