Produse recomandate

Produsele lunii decembrie

A sosit mult aşteptata lună din an, luna decembrie, ocazie cu care Bebe Tei a pus la cale campania „Sărbători de poveste“. Găsim aici produse destinate întregii familii – bebeluşi, copii, mămici, tătici, bunici. Spor la alegeri!

Campania „Sărbători de poveste“ are loc în perioada cuprinsă între 28 noiembrie şi 23 decembrie, în limita stocului disponibil.

Produse pentru bebeluşi

Set trusou pentru nou născuţi, So Pure Girafa Sophie, +0 luni, Vulli
Setul conţine produsele esenţiale pentru a-i ura Bun venit! bebeluşului: girafa Sophie, o pătură mare şi moale, o căciuliţă şi botoşei şi, nu în ultimul rând, o baveţică.

Pachet jucărie şi zornăitoare Meiya, +3 luni, Tikiri
Jucăria zornăitoare Meiya este fabricată din bumbac 100% și Meyia figurină senzorială din cauciuc pur natural. Bebelușului îi sunt stimulate toate simțurile – senzorial, auditiv, înţelegerea relaţiei cauză-efect.

Pachet Gel spumant pentru curăţare delicată, 2x 500 ml, Klorane Bebe
Klorane Bebe Gel spumant curăță, calmează și protejează părul și pielea delicată a bebelușilor, fără a irita ochii. Formula biodegradabilă, cu flori de gălbenele, provenite din agricultura BIO, este îmbogățită cu agenți naturali de hidratare și testată sub supraveghere pediatrică.

Produse pentru copii

Set lac de unghii pentru copii 3 buc x 7 ml + Cutie Marmaid, W0638, Snails
Lacul de unghii are o formulă bazată pe apă, fără parabeni sau substanțe toxice. Se aplică un strat subțire și se aşteaptă două minute până la următoarea aplicare. Se usucă rapid şi se curăţă doar cu apă şi săpun. Copiii sub 3 ani se supraveghează.

Jucărie de îndemânare „Hrăneşte ciocănitoarea“, +2 ani, Topbright
Iată o jucărie simpatică şi amuzantă care îi va ajuta pe cei mici să îşi dezvolte îndemânarea, capacitatea de concentrare şi învăţarea culorilor. Setul include: 4 viermişori coloraţi, 1 buştean cu pui, 1 dispozitiv-ciocănitoare pentru scos viermişorii.
Produsul nu face parte din campania „Sărbători de poveste“.

Periuţă de dinţi electrică pentru copii, Vitality Spiderman, 3 ani+, Oral-B
Periuţa este prevăzută cu un cap de periaj rotund, pentru cavităţile mici, este blândă cu gingiile şi potrivită vârstelor de peste 3 ani. Mânerul se poate personaliza cu 4 autocolante tematice Marvel Spider Man.

Produse pentru femei

Pachet pentru repararea părului şampon+balsam, 250+250 ml, Moroccanoil
Şamponul este bogat în nutrienţi, hrăneşte părul uscat, deteriorat şi vopsit, iar ingredientele reparatorii luptă cu vârfurile despicate pentru o netezire perfectă a podoabei capilare. Balsamul descurcă şi revigorează, tratează delicat şi eficient părul, pentru a-i reda forţa.

Set de Crăciun, cu arome de petale de trandafir şi vanilie, Bottega Verde
Pachetul include balsam, gel de duş, săpun lichid şi lapte de corp. Pentru un răsfăţ complet, din cap până-n picioare! Toate produsele au impregnate arome de trandafir şi vanilie aşa încât, după folosire, pielea rămâne frumos parfumată.

Ceai eco de Crăciun, 35,7 gr, Yogi Tea
Infuzia ayurvedică din plante și condimente este naturală, fără cofeină. Ingredientele din compoziţie provin din culturi certificate ecologic – rooibos, scorţişoară, lemn dulce, coriandru, honeybush, coajă de portocală, cuişoare, piper negru, anason, anason stelat, cardamon, cicoare, limete, ulei de portocale, ulei de scorţişoară.

Produse pentru întreaga familie

Kit tratament păr pentru bărbaţi, Foltène
Tratamentul se aplică atât pe părul uscat, cât și pe cel umed, după șamponare. Se masează delicat timp de 3-4 minute după aplicare, pentru a stimula penetrarea principiilor active. Nu se clătește! Produsul se utilizează de la primele semne de devitalizare/cădere a părului.

Pachet Proenzi ArtroStop Rapid+, 2 x 90 capsule, Walmark
Recomandat pentru sprijinirea sănătății articulațiilor – genunchi, şold, mâini, coloană -, în caz de suprasolicitare mecanică a acestora, fie că e vorba de persoane adulte şi în vârstă sau de persoane tinere.

Pachet şosete exfoliante Parasoftin, 1 pereche + cremă pentru călcâie Silk, 50 ml, Parasoftin
O soluţie inovatoare, practică şi eficientă, ce permite îngrijirea intensivă şi confortabilă a pielii tălpilor. În funcţie de gradul de deteriorare a pielii, compoziţia din produs penetrează şi înmoaie stratul cornos al epidermei şi exfoliază calusurile.