Produse recomandate

Produsele lunii februarie

Produse de îngrijire pentru cei mici şi cei mari, vitamine pentru susţinerea imunităţii, jocuri şi landouri – aflaţi din articol ultimele noutăţi din Bebe Tei, site şi magazin fizic:

Produse pentru bebeluşi

Păturică tricotată din bumbac, 100×80 cm, culoare Natur, Fillikid
Utilizarea acestei pături este versatilă, se poate folosi într-un cărucior, pătuţ, scoică auto sau ca pled. Ideală pentru sezonul rece, oferă căldură şi confort.

Şerveţele umede biodegradabile Pure, 56 bucăţi, Huggies
Fine cu pielea bebeluşului şi fabricate din fibre 100% derivate natural, şerveţelele sunt infuzate cu 99% apă pură, testate clinic şi cu ambalaje reciclabile. Pachetul conţine 56 de bucăţi.

Landou pentru cărucior Aer, Elegant Blue, Joolz
Se pliază în doar câteva secunde, rămânând instalat pe rama căruciorului. O soluție unică, special creată pentru nou-născuți, o invenție brevetată marca Joolz.

Produse pentru copii

Pictură pe numere, Pisicuţe somnoroase, Creart, +9 ani, Ravensburger
Realizarea puzzle-urilor încurajează gândirea logică, îi ajută pe copii să îşi descopere abilităţile şi dezvoltă răbdarea.
Abilităţile copilului tău vor deveni din ce în ce mai bune cu fiecare puzzle realizat.

Set joacă şi cărticică cu animăluţe, Clemmy, 6-18 luni, 1 bucată, Clementoni
Setul include 6 cuburi moi printre care 3 animăluţe cu puiuţii lor şi o broşură de ilustraţii pentru a stimula inventivitatea copiilor, dexteritatea, imaginaţia şi emoţia.

Jeleuri pentru copii Vita C astrobears, 60 jeleuri, Biosunline
Vitamina C ajută la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii şi a dinţilor.

Produse pentru femei

Gel de curăţare Clenance, 400 ml, Avène
Elimină cu delicatețe impuritățile care blochează porii (praf, particule poluante, etc.) precum și machiajul, datorită agenților de curățare care respectă pielea; lasă pielea curată, împrospătată, purificată, fără aspect lucios.

Expert Cheveux, 28 comprimate, Forte Pharma
Produsul are la bază un complex patentat de origine naturală, cu rol în producerea keratinei, pigmentării părului, hidratare și strălucire. Este contraindicat fară aviz medical femeilor însărcinate sau care alăptează și copiilor sub 12 ani!

Cremă de zi antirid B3 Liftactiv Specialist, 50 ml, Vichy
Noua Cremă B3 are eficacitate avansată anti-îmbătrânire şi este combinată cu SPF50 cu spectru larg pentru a corecta și preveni apariția petelor pigmentare și a ridurilor. Hidratează intens, redă tonicitatea tenului și protejează pielea de radiațiile UV.

Produse pentru întreaga familie

Şampon pentru bărbaţi, împotriva căderii părului, 150 ml, Simpliq
Şamponul previne pierderea excesivă a părului – reface rădăcinile firelor de păr – şi întărește părul fragil. Conține Pronalen Fibro-ActifTM, care extinde faza de creștere a părului pentru a preveni pierderea acestuia.

MultiVit energie, 60 jeleuri, Forte Pharma
Potrivit adulţilor, cât şi copiilor peste 4 ani, MultiVit energie are la bază un complex de 12 vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D si E) şi două minerale: zinc si cupru. Fromula completă pentru energia zilnică!

Detergent Power Gel Mountain Fresh, 1 l, Sano
O combinație unică de enzime, oxigen activ și detergenți pentru îndepărtarea puternică a petelor, produsul curăță eficient la orice temperatură a apei, în apă de duritate mică, medie sau mare.