Produse recomandate

Produsele lunii ianuarie

Un An nou bun, cu alegeri potrivite şi gânduri senine vă dorim! Lista produselor cu recomandări include atât noutăţi din magazinele Bebe Tei, cât şi produse disponibile pe site.

Produse pentru bebeluşi

Umidificator ultrasonic, trenuleţ, Crane
Creat special pentru camera bebeluşului, umidificatorul restabileşte nivelul optim de umiditate din încăpere. Filtrul
are proprietăţi antimicrobiene, îndepărtând 99.96% din mucegaiuri şi bacterii.

Set de îngrijire cu 9 piese, GrooMing, BabyMoov
Setul conține următoarele piese: forfecuţă cu vârfuri rotunjite și capac de protecție, unghieră ergonomică, termometru pentru apă, termometru digital, perie moale, jucărie pentru dentiție, mini-pilă, aspirator nazal cu vârf de silicon şi sistem pentru masarea gingiilor.

Husă termoizolatoare biberon, Thermobaby
Husa se potrivește cu toate tipurile de biberoane, inclusiv cele cu gât larg. Este foarte practică deoarece puteți lua cu dvs. biberonul peste tot, păstrând constanța temperatura laptelui.

Produse pentru copii

Joc Frozen 2 Memories
Jocul aduce la un loc personajele preferate din celebra animaţie – cu Elsa, Anna şi grupul de prieteni – şi, în acelaşi timp, testează atenţia şi memoria.

Baton pentru copii cu măr şi banană, 25 gr, Holle
Produsul este potrivit ca gustare pentru copii cu vârsta mai mare de 12 luni. Este practic, ușor de ținut în mână, iar datorită napolitanei subțiri din grâu spelta, mânuțele copiilor nu vor deveni lipicioase.

Periuță de dinți electrică pentru copii, Philips Sonicare
Periuța interacționează cu o aplicație distractivă, care îi ajută pe cei mici să își perieze dinții pentru un timp mai îndelungat și mai bine. Copiii se distrează în timp ce învață tehnici care vor dăinui toată viața.

Produse pentru femei

Produse cosmetice Dr. Brandt
Produsele Dr Brandt sunt disponibile acum şi în magazinele Bebe Tei. Creme anti-aging, creme pentru zona sensibilă din jurul ochilor şi alte noutăţi din celebra gamă vă aşteaptă să le descoperiţi.

Spray pentru volum și netezire Bed Head
Spray-ul oferă un volum generos părului, care se menţine toată ziua. Prezintă avantajul de a nu încărca firul de păr şi de a nu lăsa reziduuri.

Set manichiură – pedichiură, Top Choice
Trusa conţine 6 elemente, esenţiale pentru îngrijirea unghiilor de la mâini şi picioare: unghieră, forfecuţă cuticule, instrument de îndepărtare a cuticulei, forfecuţă colţuri, pilă. Pachetul include şi o pensetă.

Produse pentru întreaga familie

C-Your-Immunity Good Routine, 30 capsule, Secom
Supliment alimentar este pe bază de vitamina C, quercetină, hesperidină şi bromelaină. Formula constituie un triplu mecanism pentru suport imunitar: antioxidant, antiinflamator si antialergic.

Cremă antirid pentru bărbați, Gamarde
Bogată în ingrediente active hidratante, crema hrănește epiderma, estompează ridurile și protejează tenul împotriva îmbătrânirii. Este cremoasă și pătrunde rapid în piele.

Stafide în ciocolată Raw Eco, Cocoa
Produsul nu conţine zahăr rafinat, soia, şi este prelucrat la temperaturi sub 45° C. Ingredientele sunt provenite din agricultura ecologică.