Produse recomandate

Produsele lunii ianuarie

Lista recomandărilor pentru luna ianuarie conţine ultimele noutăţi din Bebe Tei – magazine şi site -, de la produse de sezon şi îngrijire, până la produse pentru prevenirea afecţiunilor din anotimpul rece.

Produse pentru bebeluşi

Termometru auricular cu age precision, Termoscan 7, TOW004690, Braun
Termometrul este prevăzut cu senzor cu unghi larg de citire pentru precizie profesională (inclusiv la nou-născuți). Poate fi folosit pentru sugari, copii şi adulți. Funcția de lumină de noapte ajută la măsurarea temperaturii şi atunci când este întuneric în cameră. Memorează ultimele 9 măsurători.

Suzetă ultra air, 0-6 luni, fete, 2 bucăţi, Philips Avent
Orificiile de aerisire foarte mari lasă pielea bebeluşului să respire şi o ventilează delicat pentru a o menţine fină şi uscată. Discul uşor de protecţie este conceput pentru un debit maxim de aer. Cu tetină catifelata şi texturată din silicon, asigură un grad ridicat de acceptare de către bebeluşi. Este prevăzută cu mâner cu inel de siguranţă.

Sistem de monitorizare copii
Tehnologia DECT (telecomunicaţii fără fir digitale îmbunătăţite) asigură calitate ridicată, sunet clar, astfel încât copilul poate fi auzit în orice moment. Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie şi creşte durata de viaţă a bateriei tale. Cu cât eşti mai aproape de copil, cu atât este nevoie de mai puţină energie pentru o conexiune perfectă (nu este disponibil în SUA şi Canada).

Produse pentru copii

Bucătărie de joacă din lemn,Vintage Roze, +3 ani, KidKraft
Uşile cuptorului, dulapului, congelatorului, frigiderului şi cuptorului cu microunde se deschid şi se închid, butoanele sunt funcţionabile pe cuptor şi chiuvetă, iar chiuveta se poate detaşa pentru a fi curăţată. Dimensiuni: 84 x 34 x 89 cm.

Formulă de lapte de creştere Junior Combiotic 4, 500 gr, Hipp
Produsul a fost conceput pentru copiii cu vârste peste 2 ani și este destinat pentru a fi băut dintr-o căniţă. Se fierbe apa, se lasă să se răcească până la 40 – 50 °C, se toarnă cantitatea necesară de apă (caldă sau rece), se umple măsura dozatoare din pachet şi se înlătură surplusul. Se adaugă pudra peste apă şi se amestecă.

Set de masă BIOplastic Prima Pappa, Ekoala
Setul este o alternativă ecologică la farfuriile şi bolurile clasice din plastic. 100 biodegradabil, setul include o farfurie, un castron, o cană şi tacâmuri (o furculiţă şi o linguriţă). Culorile vii îi încurajează pe cei mici să mănânce.

Produse pentru femei

Mască de păr pentru protecţie, Defy Damage, 150ml, Joico
Acest tratament puternic pentru acasă infuzează intens părul protejând firul de păr. Ajută la reconstruirea bondurilor rupte şi hrăneşte părul intens, fără a-l încărca.

Pachet Cremă antirid, 50 ml + Cremă antirid şi anti-cearcăn, 15 ml, Ivatherm
Concepute pentru tenul sensibil, produsele previn instalarea ridurilor şi reduc numărul şi adâncimea celor deja formate. Propun un veritabil program restructurant, regenerant și antioxidant al pielii, în urma căruia aceasta devine mai fină și mai elastică.

Cremă protectoare pentru mameloane, 30ml, 0 luni+, Chicco
Crema conţine ingrediente active din extract de pere şi frunze de măslin, cu rol de calmare şi protejare a mameloanelor. Nu are miros, prin urmare, nu este nevoie de clătire după utilizare. Protejează, calmează, repară şi hrăneşte pielea delicată.

Produse pentru întreaga familie

Bloxivir Spray nazal, gel, 20 ml
Blochează pătrunderea virusurilor în celule, protejează împotriva răspândirii virusurilor (prin reducerea transmiterii de la persoanele infectate simptomatice sau asimptomatice la alte persoane), uscăciunii şi iritaţiei membranei mucoasei nazale cauzate de factori de mediu.

Gama completă de produse Ostart – Fiterman pharma
Gama conţine produse sub formă de picături, comprimate sau spray-uri sublinguale şi este destinată menţinerii stării de bine a organismului, sprijinind inclusiv imunitatea. Ingredientele vin în ajutorul sistemului osos, muscular şi nervos.

Ceai Green Energy, 17 plicuri, Yogi Tea
Ceaiul Green Energy combină fineţea ceaiului verde cu guarana din îndepărtata Brazilie. Guarana este considerată o plantă minune: reduce pofta de mâncare, stimulează metabolismul şi contribuie la creşterea atenţiei. Se toarnă 250 ml de apă fiartă peste un plic de ceai şi se lasă la infuzat 5 minute.