Produse recomandate

Produsele lunii ianuarie

Bine ne-am regăsit în noul an! Iată câteva recomandări de produse pentru întreaga familie, de la mic la mare:

Produse pentru bebeluşi

Scutece nr.2 Elite Soft, 4-6 kg, 82 buc., Huggies
Scutecele sunt prevăzute cu pernuțe moi care absorb scaunul lichid și umiditatea în câteva secunde. Buzunarul interior ajută la prevenirea scurgerilor, iar materialul cu micropori ajută pielea să respire. Banda de talie este super elastică.

Detergent pentru biberoanele şi vesela bebeluşului, 300 ml, Chicco
Conţine ingrediente de origine naturală, nu are miros şi nici coloranţi. Formula este creată special pentru igienizarea biberoanelor, suzetelor și a tuturor accesoriilor pentru hrănirea bebelușilor și copiilor mai mari.

Scoică auto I-Size Coral 360, Neo Green, Maxi Cosi
Noul scaun auto 360 oferă soluţia supremă şi confortabilă pentru o plimbare sigură în maşină. Scaunul auto modular pentru bebeluşsi este format din carcasă tare, carcasă de siguranţă Safety Shell şi suportul special, uşor şi detaşabil, Soft Carrier.

Produse pentru copii

Gel de duş şi sampon pentru copii My Unicorn, 400 ml, Air Val
Produsul respectă nevoia de hidratare naturală a pielii şi a părului; echilibrează PH-ul, asigură curăţarea perfectă şi dă o senzaţie de prospeţime. Este testat dermatologic.

Scutece chiloţel de noapte Stop & Protect, Nr.4, 9-15 kg, 25 buc, Pampers
Sunt prevăzute cu manşete duble pentru picioare, cu scopul de a ajuta la prevenirea scurgerilor din jurul acestora. Au desene simpatice, sunt uşor de pus şi uşor de scos.

Jeleuri cu vitamina C Redoxitos Triple Action, 25 bucăţi, Bayer
Vitaminele C, D şi Zinc din compoziţia jeleurilor susţin sănătatea sistemului imunitar. Au gust de portocale, căpşuni şi fructe tropicale şi pot fi consumate zilnic.

Produse pentru femei

Gel de duş Creme Soft, 750 ml, Nivea
Gelul de duş cu ulei de migdale te învăluie cu spuma lui mătăsoasă, în timp ce parfumul discret răsfaţă simţurile. Prospeţime, curăţare, miros plăcut. Produsul este testat dermatologic.

Pachet tampoane pentru sân, 120 bucăţi, Lansinoh
Au un design menit să ofere o absorbţie maximă, captează instant şi dispersează lichidul departe de centru datorită sistemului central InvisiLock. Singura persoană care va şti că porţi un tampon de sân vei fi doar tu!

Praline de ciocolată albă cu caramel şi umplutură de alune de pădure, 150 g, Baci
Iconica bomboană Baci, din alune de pădure măcinate, o alună întreagă şi un strat de ciocolată, este la fel de delicioasă şi în varianta ciocolată albă. Ambalate individual, fiecare pralină este însoţită şi de un mesaj de dragoste.

Produse pentru întreaga familie

Hepatoprotect Forte, 50 comprimate, Biofarm
Protejează natural ficatul, datorită acţiunii antioxidante a dozei extra de silimarină: ajută la detoxifierea efectelor nocive exercitate asupra ficatului de către poluare sau diverse substanţe chimice  – alcool, tutun, medicaţie hepatotoxică.

Cremă de faţă pentru bărbaţi, cu ulei de jojoba şi vitamina A şi E, 100 g, Herbagen
Crema contribuie la creșterea gradului de hidratare, finețe și elasticitate a pielii, datorită amestecului echilibrat de ulei de jojoba și vitaminele A+E. Uleiul de jojoba este un excelent agent de hidratare, fiind absorbit foarte rapid în piele.

Ulei esenţial integral natural de lavandă, 10 ml., Cosmopharm
Produsul conține ulei esențial integral, 100% natural, pur, de lavandă. Este extras prin distilare cu abur, controlat, nu are solvenţi, aditivi, conservanţi sau arome artificiale. Se utilizează intern, extern, în contextul aromaterapiei sau ca infuzie, conform indicaţiilor.