Produse recomandate

Produsele lunii iulie

Lista recomandărilor pentru luna iulie este aici: noutăţi, promoţii şi articole de interes pentru întreaga familie.

Produse pentru bebeluşi

Termometru auricular, Thermoscan 3, Braun
Termometrul măsoară căldura în infraroșu generată de timpan și țesuturile înconjurătoare. Este foarte rapid (o secundă) şi prezintă un indicator audio de febră (numărul de bipuri/ semnale sonore arată temperatura: normală: 1 bip; peste limita normală: 2 bipuri; mare: 4 bipuri). Potrivit și pentru nou-născuți.

Dischete din bumbac Baby Moments, +0 luni, Chicco
Dischetele sunt fabricate 100% din bumbac. Îngrijesc delicat pielea şi înlătură impuritățile. Pentru a evita riscul de sufocare, nu se lasă la îndemâna copiilor. Pachetul conţine 60 de dischete.

Jucărie de dentiţie, Stacking Teether, Baby Einstein
Realizată din materiale special concepute pentru dinţii celui mici, jucăria stimuleaza funcţiile motorii şi curiozitatea, fiind potrivită atât pentru bebeluşi, cât şi copii mici.

Produse pentru copii

Tricicletă multifuncţională, Coccolle Modi
Singura tricicletă multifuncțională care poate fi folosită de la 6 luni la 4 ani, Coccolle Modi+ are un design nou, este echipată cu elemente pentru siguranță şi dotată cu o copertină generoasă, cu parasolar detașabil, care îi protejează pe cei mici de vânt, soare și ploaie.

Lapte protecţie solară, pentru copii, Sunlight SPF 50+, Ivatherm
Asigură protecţie solară foarte ridicată, imediată şi pe termen lung pielii sensibile a copiilor, protejând celulele de efectele mutagene ale radiaţiilor UV. Nu are parfum.

Plasturi antiţânţari, Los moSquitos
Fabricaţi din ingrediente naturale, nu intră în contact cu pielea, eliminându-se astfel riscul de alergii cutanate; se aplică pe haine sau alte obiecte aflate în apropiere: pe căruţ, pe pătuţ, pe tăblia patului sau altele.

Produse pentru femei

Gel pentru îngrijirea pielii uscate, Bio Oil
Cu o cantitate mare de ulei, gelul permite o absorbție ușoară și creează un film protector care împiedică pierderea de apă, restabilind gradul optim de hidratare. Îmbină emolienți și umectanți cu ingrediente cu efect calmant.

Produse Hada Labo – seruri, creme de faţă, măşti, loţiuni anti aging, spume de curăţare
Produsele Labo includ şi produse pentru femei, şi produse pentru bărbaţi (îngrijirea feţei). Gama destinată corectării ridurilor şi îngrijirii pe timp de noapte conţine Super Hyaluronic Acid, precum și retinol și colagen, ce întăresc pielea și îmbunătățesc elasticitatea acesteia pentru a crea efectul unui ten neted, catifelat.

Cremă depilatoare, Andmetics
Crema are un miros proaspăt de pepene verde şi este îmbogăţită cu ingrediente ce descompun proteinele de keratină din firele de păr. Se aplică pe braţe sau picioare, se lasă 10 minute şi se îndepărtează cu ajutorul spatulei incluse în pachet.

Produse pentru întreaga familie

Complex lipidic marin Lyprino
Susține sănătatea articulațiilor, a sistemului osos și a coloanei vertebrale, favorizând buna funcţionare a sistemelor digestiv, reno-urinar, nervos, cardio-vascular. Complexul sprijină sănătatea întregului organism în cazul unor tulburări funcționale de natură inflamatorie.

Pralinele asortate „Taste Me“
Fabricate în Italia, aceste praline ne încântă cu o combinație de ingrediente delicioase – cremă de migdale și fistic, ciocolată cu alune de pădure și arome irezistibile de limoncello și rom. (disponibile în magazine)

Bere fără alcool, cu ghimbir
Berea de ghimbir, cunoscută drept Ginger Beer sau pur și simplu Ginger, este o excelentă băutură nonalcoolică, tonică, îndrăgită de toată familia. Scade riscul bolilor cardiovasculare, ajută digestia și combate durerile de stomac, greață și răul de mișcare.