Produse recomandate

Produsele lunii iunie

Urmăriţi pagina de Instagram Bebe Tei şi site-ul Bebe Tei pentru a fi la curent cu campaniile pregătite pentru luna iunie. Pentru că se apropie Ziua Copilului, sunt de neratat promoţiile la jucăriile Cubika şi Haba. Ce alte produse vă mai recomandăm, găsiţi în articolul de mai jos:

Produse pentru copii

Campanie Reducere Cubika 15% (până pe 30 iunie 2020)
Produsele de la Cubika includ jucării şi jocuri din lemn, dar şi puzzle-uri sau kit-uri educative prin care copiii pot învăţa o mulţime de lucruri din lumea înconjurătoare sau pot construi diverse obiecte. Campania durează până pe 30 iunie 2020, în limita stocului disponibil.

Campanie Reducere Haba 15% (până pe 5 iunie 2020)
Jucării zornăitoare, mobilă din lemn pentru păpuşi, animăluţe simpatice, jocuri de îndemânare şi câte şi mai câte găsiţi în portofoliul Haba! Grăbiţi-vă, campania de reduceri la aceste produse durează până pe 5 iunie!

Trotinetă T1 Scooter, SmarTrike
Are 3 etape de evoluţie sau, mai bine zis, se poate transforma în 3 produse diferite: plimbare în poziţie aşezat, plimbare în picioare şi plimbare în picioare cu ghidonul ridicat. Copiii se iniţiază astfel în utilizarea trotinetei folosind poziţia aşezat, etapă în care mecanismul de virare este dezactivat. Pe măsură ce creşte, mecanismul poate fi activat treptat. Trotineta T1 Scooter ajută la dezvoltarea și îmbunătățirea echilibrului, coordonării și abilitaților motorii.

Produse pentru bebeluşi

Set pentru masă cu model baloane – Girafa Sophie (6 luni+)
Acest set de masă pentru bebeluşii care au intrat în etapa diversificării alimentaţiei, conţine o farfurie întinsă, un bol, un pahar, o furculiţă şi o lingură din inox, adaptate toate vârstei lor. Setul se poate spăla în maşina de vase.

Balansoar Ted și Coco (conectare la priză, 0 luni-9Kg, Graco)
Are 6 viteze de legănare, poate fi alimentat la priză sau cu baterii (3 baterii LR20, care nu sunt incluse) şi include un insert special pentru nou-născuţi. Mai mult, poate fi folosit (când nu e activată funcţia de legănare) şi când bebe trece la hrana solidă, fiind prevăzut cu tăviţă pentru masă. Alte caracteristici: 3 jucării moi, 10 cântece de leagăn, 5 tipuri de sunete din natură, reglaj volum, funcţia silent.

Produse pentru femei

Fillerina Lip Volume
Conţine 6 tipuri de molecule de acid hialuronic şi se aplică pe buze de câteva ori pe zi Acționează în cele mai profunde straturi ale pielii. Mai mult volum pentru buze, dar fără durere. Notă: produsul se achiziţionează direct din magazin.

Paletă de farduri, Makeup Ultra 32 Flawless, Revolution
Fardurile conţin pigmenţi bogaţi în nuanţe, cu ajutorul cărora se poate realiza un machiaj profund, punând în valoare privirea, forma şi culoarea ochilor. Textura este cremoasă şi fină, perfectă pentru întins şi uşor de uniformizat. Pachetul este dotat cu o oglindă de mari dimensiuni.

Produse pentru întreaga familie

Sterilizator multifuncţional
Dotat cu lămpi ultraviolete, acest sterilizator ţine obiectele departe de viruşi, fungi, mucegai, bacterii – de la periuţe de dinţi, telefoane, chei, jucării, până la biberoane. Lămpile se schimbă o dată la 6 luni. Pentru că razele UV nu lasă nici un reziduu, sunt inodore şi fără gust, nu este nevoie ca obiectele să fie clătite. Notă: produsul este disponibil în magazin.

Cremă antirid pentru bărbați, Gamarde
Creată special pentru îngrijirea tenului bărbaţilor, crema este bogată în ingrediente hidratante, hrăneşte epiderma, estompează ridurile şi protejează împotriva îmbătrânirii. Este cremoasă şi pătrunde rapid în piele, lăsând o aromă proaspătă şi plăcută.