Produse recomandate

Produsele lunii iunie

Luna iunie este luna copiilor, a bucuriei și a inocenței. Luna iunie mai este și luna cadourilor – pentru cei mici, în mod special, pentru cei mari, dacă ne dorim un răsfăț. Iată recomandările noastre:

Produse pentru bebeluși

Wrap Manduca
Alege wrapul care îți place în funcție de culoare! Sunt moi, fine, ușor de mânuit și susțin bebelușul în siguranță în timpul plimbării.

Șervețele oculare sterile Iridium Baby, 28 de bucăți, BioSoft
Șervețelele sunt indicate pentru toaleta oculară a nou-născutului, copilului și adultului. Sunt confecționate din bumbac natural îmbibat cu o soluție de extracte vegetale antiinflamatorii, antimicrobiene și antiedemice.

Jucărie senzorială pentru bebeluși, Oceanul, Miniland
Bebelușii se vor distra minunat privind, atingând, mușcând și ascultând acest recif de corali moale. Vor căuta să îi exploreze secretele și se vor amuza datorită sunetelor auzite.

Produse pentru copii

Păpușă Barbie Extra Minis, șaten
Fiecare păpușă Barbie Extra Minis are propriul stil, păr lung și ținute jucăușe, făcute să impresioneze. Articulate la coate și genunchi, sunt gata pentru un shooting foto.

Mașinuță lansator Speedy, Vtech
Apăsați pentru a lansa mașina și începeți distracția! Pista cu buton de lansare și mașina electronică sunt perfecte pentru mâinile mici ale copiilor.

Jeleuri gumate cu aromă de fructe, 100 g, DeBron
Un dulce mic, din când în când, nu strică nimănui. Jeleurile nu au zahăr, gluten sau lactate și conțin un număr redus de calorii.

Produse pentru femei

Absorbante zilnice din bumbac organic, 24 de bucăți, Enroush
Sunt 100% naturale, subțiri și confortabile, create cu grijă pentru cea mai sensibilă parte a corpului oricărei femei. Asigură protecția zilnică de care ai nevoie.

Loțiune hidratantă pentru față și corp, 236 ml, CeraVe
Produsul este destinat îngrijirii feței și corpului, în special pentru pielea uscată și foarte uscată. Hidratează fără să perturbe bariera de protecție a pielii.

Deodorant roll-on antiperspirant cu parfum, eficacitate 48 h, 50 ml, Vichy
Se aplică zilnic în zona axilelor, pe pielea curată și uscată. Formula este testată pe pielea sensibilă, sub control dermatologic; este hipoalergenică, fără alcool și fără parabeni.

Produse pentru întreaga familie

Cremă pentru protecție solară cu SPF 50+ Medisun, 40 ml, ACM
Potrivita pentru toate tipurile de piele, copii și adulți, crema oferă o protecție cu spectru larg (UVA, UVB, lumină vizibilă, infraroșu). Nu este grasă, rezistă la apă și transpirație.

Ciocolată amăruie cu polen, 100 gr, Sweeteria
Fabricată în România, ciocolata nu are coloranți, conservanți, iar ca sursă de îndulcire s-a folosit stevia. Produsul este disponibil doar în magazinele fizice Bebe Tei.

Tratament energizant împotriva căderii părului pentru bărbați, Energy, 10 fiole, Bioscalin
Tratamentul este conceput pentru părul bărbaților, care tinde să se subțieze și să devină fragil. Formula combină eficacitatea testată a unui produs împotriva căderii părului cu practicitatea utilizarii – 1 aplicare la fiecare 3 zile.