Produse recomandate

Produsele lunii mai

Produse pentru bebeluşi

Gel spumant curăţare delicată, 500 ml, Klorane Bébé
Este perfect pentru băiţa bebeluşului pentru că include o formulă delicată de spălare 2 în 1 pentru păr şi corp, iar ingredientul activ are la bază gălbenele calmante bio, fiind obţinut din flori cultivate organic.

Jucărie de pluş Elefant cu suzetă Ultra Soft, 0-6 luni, Philips Avent
Jucărie şi suzetă, cadoul de bun venit al bebeluşului tău! Suzeta se poate detaşa pentru sterilizare, iar jucăria poate fi spălată împreună cu hăinuţele sugarului. Se găseşte şi în varianta maimuţă sau girafă. Fiecare model are pernuţe speciale, pentru a se putea aşeza cuminte în braţele bebeluşului şi a-i susţine suzeta în timpul somnului.

Sistem de purtare, XT Port-Bebe, Grey Ocean, Manduca
Avem nevoie de plimbare, pentru că avem nevoie de aer şi de soare! Fără accesorii sau reglaje complicate, Manduca XT se ajustează în câteva secunde de la nou-născut până la toddler și oferă aceeași susținere perfectă a spatelui și a picioarelor. Oferă o poziție optimă de purtare și confort pentru bebe și mami/ tati şi este potrivit pentru bebeluși de la 3,5 kg până la copii de 20 kg.

Produse pentru copii

Paste din grâu dur tricolore Princess, 250 g, Dalla Costa
Acasă putem transforma masa celor mici în povestea lor preferată! Să ne imaginăm  împreună povești la masă, cum se fac norii în cer, ingrediente care vorbesc sau se transformă în obiecte fantastice. Aceste paste sunt gândite special pentru copii –  pentru a le cuceri fantazia şi a-i educa să mănânce sănătos.

Jucărie trusă transparentă de doctor, Klein
Conține stetoscop, termometru, pensetă, accesoriu pentru ureche, seringă şi două perechi de foarfece. Micuții pot deveni medici pentru păpuși sau chiar pentru mami şi tati. În fiecare zi trebuie să găsim un joc nou pentru copii, mai ales ieşitul din casă este restricţionat, iar grădiniţele nu se mai deschid.

Spray cu Aplicare Ușoară SPF50+, LA ROCHE-POSAY, ANTHELIOS DERMO-KIDS
Spray-ul cu aplicare ușoară SPF50+ asigură o protecție solară ridicată cu spectru larg împotriva razelor UVA, UVB și ajută la protejarea pielii împotriva efectelor negative cauzate de razele IR și poluare. Potrivit pentru pielea sensibilă a copiilor. Produsul este disponibil în magazinele fizice Bebe Tei şi, în curând, va fi şi pe site.

Produse pentru femei

Absorbante lavabile, Poppy Pads, Biointimo
Absorbantele textile lavabile Biointimo sunt refolosibile, ceea ce înseamnă mai puține deșeuri și un mediu mai puțin poluat odată cu fiecare menstruație. Cele 5 absorbante textile cu inserții de cărbune de bambus pot fi utilizate de-a lungul unei săptămâni de menstruație, unul după altul, în zilele cu flux scăzut sau mediu. Se spală conform instrucţiunilor de pe cutie.

Apă de protecţie solară, Vichy
Noile produse de la Vichy sunt disponibile în magazinele fizice Bebe Tei. Datorită texturii apoase, protejează pielea, adăugând o senzație proaspătă, nu lipicioasă și fără urme albe. Această nouă formulă este îmbogățită cu Beta Caroten, al cărui rol este de a îmbunătăți bronzul.

Ruj de buze Loyalty, Axiology
Produse din 10 ingrediente naturale, rujurile de la Axiology oferă culori vibrante, de lungă durată, hidratând în acelaşi timp buzele. Pigmenții proveniți din sol creează nuanțe profunde și bogate. Nu conţin conservanți sintetici. Varianta Loyalty este cremoasă, moale, uşor mată.

Produse pentru întreaga familie

Spray dezinfectant Eco, 50 ml, Solenal
Pentru că luna mai înseamnă şi luna în care ieşim din carantină, un spray dezinfectant portabil este mai mult decât binevenit. Poate fi pulverizat pe mâini, pe suprafeţe, pe clanţe, mobilă, coşuri pentru animale sau ustensile. Dimensiunea lui permite să fie ţinut în buzunar, cu alte cuvinte, să îl avem mereu la îndemână.

Gel igienizant pentru mâini, 50 ml, Lebăda
Recomandat pentru igienizarea mâinilor, acest gel dezinfectant se aplică prin apăsarea pe flacon, detaliu care permite un plus de siguranţă. Se masează apoi până la uscare. Nu se foloseşte pe răni deschise şi nu se lasă la îndemâna copiilor.

Bomboane cremoase cu aromă de cafea Espresso, 110 gr, Vivil
Ceva dulce şi bun pentru momentele în care simţim nevoia unui plus de energie! Sunt delicioase şi satisfac pofta de un espresso, nu conţin zahăr, iar printre ingrediente se numără şi extractul de cafea (în proporţie de 2,3%). Fiecare bombonică este ambalată separat pentru a se asigura protecţia faţă de umiditate şi căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!