Produse recomandate

Produsele lunii mai

Dulciuri, cosmetice pentru femei şi bărbaţi, jocuri pentru copii şi produse specifice pentru bebeluşi – luna mai se anunţă apetisantă şi cu opţiuni dintre cele mai diverse în magazinele Bebe Tei sau online, pe site. Iată selecţia noastră:

Produse pentru bebeluși

Centru de joacă pliabil și șezlong cu jucării, 0-12 luni, Yookidoo
Salteluța de gimnastică are 3 setări, este extra-capitonată și se transformă într-un scăunel portabil, drept, cu spătar, încurajând copilul să stea, să se joace și să interacționeze cu lumea în poziție dreaptă.

Pernuță anticolici cu sâmburi de cireșe, Koala
Pernuța conține sâmburi de cireșe, cunoscuți pentru efectele calmante asupra colicilor. Se încălzește la cuptorul cu microunde sau la cel normal, iar căldura emanată calmează durerea de burtică a micuțului.

Set două lingurițe, Thermobaby
Setul este ideal pentru primele mese ale bebelușului. Cu o cupă moale și alungită, lingurițele oferă o atingere plăcută gingiilor sensibile, nederanjându-l pe cel mic.

Produse pentru copii

Joc educațional Imhotep, Kosmos
Pe parcursul a șase runde, jucătorii (2-4) trebuie să transporte blocurile lor de piatră pentru a ajunge în poziții importante reprezentate de cinci șantiere de construcții: piramida, obeliscul, camera mortuară, templul și piața.
În fiecare tură, sunt nevoiți să își cântărească bine opțiunile, să gândească o strategie și să încurce planurile adversarilor.

Akadika – acadele cu multivitamine, Fiterman Pharma
Cutia are șapte acadele ambalate individual. Acadelele conțin zece vitamine esentiale, indispensabile creșterii și dezvoltării armonioase a copiilor.

Set 6 culori de piele Party, Maskup, Carioca
Culorile se îndepărtează ușor cu apă și săpun. Nu se aplică în zona ochilor și pe membrane mucoase, pe răni sau zgârieturi. Nu conțin solvenți, alergeni, parabeni. Nerecomandat copiilor sub 3 ani.

Produse pentru femei

Cremă de ochi Spotlight Eye Cream, 30 g, Soroci
Reduce ridurile, oferă elasticitate și hidratare pielii, iar tenului îi dă o strălucire intensă. Crema se absoarbe rapid, în timp ce textura ușoară asigură o hidratare fermă și profundă.

Role de masaj pentru față
Folosite din timpuri străvechi în ritualurile chinezești de îngrijire, rolele de masaj susțin sistemul limfatic, stimulează circulația și ajută la împrospătarea tenului.

Săpun lichid intim cu aloe vera bio fermentată, L’Erboristica
Recomandat pentru pielea sensibilă și iritată, produsul are o eficacitate mărită și o acțiune de calmare, hidratare și prevenire a înroșirii, datorită fermentării sucului de aloe vera bio.

Produse pentru întreaga familie

Pachet pastă de dinți + gel de noapte + periuță, Night & Day, White Glo
Pachetul conține un gel de noapte (65 ml), o pastă de dinți pentru zi (65 ml), o periuță de dinți cu 38% mai multe fire decât o periuță normală (forma ajută la obținerea unor rezultate vizibile privind igiena orală) și un pachet de scobitori cu o configurație specială.

Bere de ghimbir, fără alcool, 375 ml, Bundaberg
Berea de ghimbir prezintă o puternică acțiune antioxidantă, similară vitaminei E, scade riscul bolilor cardiovasculare şi al formării cheagurilor de sânge, are proprietăți antitumorale, ajută digestia și combate durerile de stomac, greață și răul de mișcare.

Şampon împotriva căderii părului, stadiu iniţial, pentru bărbaţi, 200 ml, Labo
Șamponul ajută la reducerea căderii părului, datorită ingredientelor active din compoziţie: hidroxiprolină, acid aspartic, activator enzimatic și taurină.

Trufe vegane cu ciocolată şi alune, 30g, Nouri
Ciocolata este bogată în minerale și este un antidepresiv natural, iar alunele stimulează, îmbunătățesc digestia și ajută sistemul cardiovascular. Produsul conţine cacao, unt de cacao, curmale, pastă de alune, alune, migdale, vanilie.