Produse recomandate

Produsele lunii noiembrie

De la produse pentru bebeluşi şi copii, până la produse pentru întreaga familie, graviduţe, proaspete mămici, tătici sau bunici, iată recomandările noastre pentru luna noiembrie:

Produse pentru bebeluşi

Salteluţă cu activităţi, Fun, Kinderkraft
Prevăzută cu două bare sigure, salteluța are atașate jucării vesele de diferite forme – de emitere sunete variate (zornăitoare, chițăit, foșnet). Dezvoltă simțurile copilului – văzul, auzul și atingerea – şi îl încurajează să ridice capul, întărind mușchii gâtului și ai umerilor. Este confecționată din țesături moi, colorate, cu izolație termică în mijloc.

Infacol, 50 ml, Forest Pharma
Produsul ajută la eliberarea gazelor, calmează colicile și crampele stomacale ale bebelușilor. Poate fi folosit încă de la naștere. Nu conține zahăr, alcool și coloranți. Se agită flaconul şi se administrează o pipetă plină înainte de fiecare masă.

Unguent de masaj pectoral pentru bebeluşi, Resp Ok, 30 ml, Puressentiel
Testat sub control dermatologic și pediatric, unguentul conţine 100% ingrediente naturale. Are o textură onctuoasă și este îmbogățit cu ulei vegetal de floarea-soarelui, ceară de albine, unt de shea. Hidratează, calmează şi oferă confort bebeluşului. Recomandat începând cu vârsta de 6 luni.

Produse pentru copii

Gama de suplimente BioSun Line pentru copii
Gama BioSun Line susține imunitatea copilului, în special în sezonul rece. Produsele nu conţin zahăr, ingrediente artificiale, alergeni. Sunt dozate special pentru cei mici, cu ingrediente atent selectate, din surse naturale.

Set farfurie zâmbăreaţă şi linguriţă, diverse culori, Munchkin
Cei mici se vor bucura să ia masa din această veselă frumos colorată. Setul conţine o farfurie în formă de faţă zâmbăreaţă şi o linguriţă. Este recomandat începând cu vârsta de 9 luni.

Joc educativ – Să despărţim în silabe, +4 ani, Headu
Jocul îi ajută pe copii să citească cuvintele – se alătură silabele pentru a crea cuvinte din imagini. Se amestecă apoi pentru a realiza o serie de creaturi noi, fantastice, lăsându-le imaginaţia şi creativitatea să depăşească noi limite.

Produse pentru femei

Sutien pentru alăptat, bej, cupa B 75-80 cm, Babyono
Sutienul se poate ajusta în funcţie de necesităţile fiecărei persoane, susţinând în întregime pieptul, nu irită sfârcurile, cupele se deschid uşor şi permit inserarea tampoanelor pentru sân. Ionii de argint oferă protecţie antibacteriană.

Ulei pentru prevenirea vergeturilor, 100 ml, Sanosan
Compoziţia de uleiuri naturale din produs este ideală pentru masaj şi menţinerea supleţii pielii în timpul sarcinii. Conţine omega-3 esenţiali (acid linolenic), omega-6 (acid linoleic) şi acizi graşi omega-9 (acid oleic). Se aplică încă de la începutl sarcinii, pe abdomen, şolduri, fese şi piept, dimineaţa şi seara, şi se masează prin mişcări de frământare a pielii, pentru o eficienţă şi absorbţie mai bună.

Gama Alfaparf, Milano, pentru îngrijirea pielii
De la balsam, lapte şi măşti de păr, până la şampoane, ulei, spray pentru bucle, spume pentru volum şi creme pentru descâlcirea părului, gama Alfaparf este un răsfăţ pur destinat podoabei capilare, indiferent care ar fi natura sau „problemele“ lui.

Produse pentru întreaga familie

Test rapid Antigen Covid 19 ReopenTest, 1 bucată, Montana Med
Kitul conţine: 1 Test Casetă, 1 Fiolă de extracţie/ Capac/ Soluţie reactiv, 1 tampon pentru recoltare exudat şi 1 prospect. Alte variante de teste, găsiţi aici!

Noi arome irezistibile în gama de produse Secretele Ramonei
Specialitățile vegane din această linie de dulciuri nu conțin zahăr adăugat, sunt fără conservanți, fără ulei de palmier și sunt îndulcite natural cu green sugar. Ciocolate şi creme tartinabile fel de fel, pot fi consumate ca atare sau integrate în diverse preparate, după gusturi.

Balsam pentru barbă, hidratant şi reparator, pentru bărbaţi, 200 ml, Herbagen
Balsamul se întinde pe firele de păr, spălate în prealabil, se lasă să acţioneze 2-3 minute, masându-se bine suprafaţa bărbii, după care se clăteşte din abundenţă cu apă. Firele de păr rămân foarte moi şi hidratate.