Produse recomandate

Produsele lunii octombrie

În zilele reci petrecem mai mult timp în casă şi avem mai multă grijă de imunitatea noastră. Iată câteva produse noi din Bebe Tei, care ne fac viaţa mai confortabilă şi mai protejată de capriciile acestui anotimp.

Produse pentru bebeluși

Scutece Pants Premium Care, Nr. 4, 9-15 kg, 70 buc., Pampers
Confecţionate din materiale extrem de moi, scutecele-chilotel 360° COMFORT FIT se adaptează în mod confortabil la corpul bebeluşului când acesta nu stă locului. Utilizare: se trag uşor în sus, se scot prin ruperea lateralelor şi se lipeşte banda pentru a le arunca cu uşurinţă.

Gel gingival pe bază de plante, 20g, Osa
Gel are un efect răcoritor, îngrijeşte gingia iritată în timpul erupţiei primilor dinţi. Conţine ulei de muşeţel, ulei de cuişoare, ulei de salvie, de mentă, şi extract de propolis.

Jucărie pentru pătuţ din lemn, „Apus de soare“, +0 luni, Roz, Chicco
Jucărie dispune de efecte luminoase, reproducând cu fidelitate atât apusul, cât şi răsăritul de soare. Este prevăzută şi cu senzor de mişcare – când bebe plânge, jucăria se activează pornind muzica şi luminiţele liniştitoare.

Produse pentru copii

Figurine bio din cereale integrale, cu brânză și ceapă, +3 ani, Organix
Gustări delicioase, gustoase, distractive, pentru copii începând cu vârsta de 3 ani. Snack copt din cereale integrale și porumb, acoperit cu pudră de brânză și pudră de ceapă. Proprietăți: ecologic, sursă de fibre.

Scaun de masă pentru copii Luxuria, Black, Momi
Fiecare element este reglabil, astfel încât să poată fi potrivit perfect. Oferă un grad înalt de siguranţă, are patru roţi şi este uşor de transportat.

Tatuaje cu sclipici, Buki
Alege modelul, decorează cu sclipici, poziţionează tatuajul piele şi cu siguranţă cei mici vor fi super încântaţi. Setul conţine instrucţiuni ilustrate color. Vârsta recomandată de producător: 8 ani +.

Produse pentru femei

Pompă electrică de sân Premium Dual Compact, Spectra
Produsul este creat cu o tehnologie de ultimă oră, pompa fiind dotată cu două motoare ce permit reglarea vacuumului în mod diferit, pentru fiecare sân în parte, şi cu acumulator reîncărcabil. Este ideală pentru situaţia când mami nu e lângă bebe, dar şi în alte contexte.

Serum anti-semne cu retinol, 30 ml, CeraVe
Îmbogățit cu retinol încapsulat, acest serum oferă luminozitate pielii, în timp ce netezește și uniformizează pielea. De asemenea, reduce aspectul porilor, ajută la redefinirea texturii pielii și diminuează apariția semnelor post-acneice.

Parfum pentru păr si corp, 100 ml, Maroccanoil
Parfumul conţine aroma specifică Moroccanoil, un amestec exotic de chihlimbar picant şi note florale dulci, devenită în timp o obsesie a tuturor celor care au testat produsele brandului.

Produse pentru întreaga familie

Ciocolată albă Bio cu cafea Cafe Blanc, 100 g, Gepa
Nota uşoară de vanilie a ciocolatei creează un apetisant contrast cu gustul aromat și acidulat al cafelei instant Benita, de asemenea, cultivată organic. Precauţii: poate conține urme de coji, de fructe și gluten.

Cremă antirid pentru bărbaţi, 50 ml, Erboristica
Crema tonifică instant, relaxează și revitalizează tenul. Nu conține alcool, nu este grasă sau lipicioasă și se absoarbe imediat. Este non-comedogenic (previne apariția leziunilor de acnee sau agravarea celor deja existente). Mod de utilizare: se aplică pe față curată.

Redoxon cu vitamina C 1000 mg şi aromă de lămâie, 30 comprimate, Bayer
Vitamina C din Redoxon ajută sistemul imunitar să facă faţă ameninţărilor zilnice precum: poluare, aglomeraţie, schimbări de temperatură. Tableta efervescentă se dizolvă rapid în apă, pentru o absorbţie eficientă. Produsul este potrivit pentru adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani.