Produse recomandate

Produsele lunii octombrie

Ne îngrijim, ne imunizăm, ne pregătim pe îndelete pentru sezonul rece. Iată câteva sugestii de produse care ne-ar putea ajuta în acest sens:

Produse pentru bebeluşi

Scutece Elite Soft, Nr. 2, 3 – 6 kg, 66 buc, Huggies
Gama Elite Soft pentru nou născuți folosește o combinație de materiale clasice și moderne pentru a-i oferi copilului confort și protecție optime. Banda pentru talie este moale și foarte elastică și se poate fixa oriunde.

Cremă antiseptică, 400 g, Sudocrem
Protejează și îngrijește pielea acoperită de scutec a bebelușului. Formează o barieră transparentă, rezistentă la apă, care apără epiderma copilului, lăsând-o să respire.

Produse pentru copii

Salviasept Kids pentru tuse, 6 acadele, Zdrovit
Ingredientele naturale din compoziţie învelesc mucoasa gâtului cu un film protector. Acadelele reduc frecvența tusei, o atenuează şi facilitează expectoraţia.

Şampon şi balsam pentru copii, Frozen, 250 ml, Naturaverde
Şamponul conţine extract organic de albăstrele, are aromă de mosk alb, curăță delicat părul și îl lăsă ușor de pieptănat. Este testat dermatologic.

Produse pentru femei

Gel de spălare Jelly Joker, 150 ml, Geek & Gorgeous
Jelly Joker este un gel de spălare blând, dar cu o mare putere de curăţare. Textura tip gel (solubilă în apă) curăţă tenul şi, în acelaşi timp, dizolvă machiajul cu mare grijă şi respect pentru bariera naturală a pielii.

Cremă hidratantă Atoderm Ultra, 500 ml, Bioderma
Crema oferă o îngrijire zilnică pentru pielea uscată şi asigură un efect hidratant și ultra-hrănitor cu acţiune dublă: imediat – hidratează pielea timp de 24 de ore și o hrănește cu Omega 3, 6 și 9; pe termen lung – complexul Skin Protect menţine epiderma hidratată prin stimularea producției naturale de acid hialuronic.

Produse pentru întreaga familie

Redoxon Triple Action cu vitamina C, D şi Zinc pentru imunitate, 10 comprimate efervescente, Bayer
Redoxon Triple Action poate fi utilizat pentru a contribui la răspunsul imunitar al organismului atunci când factori ca poluarea, schimbările de temperatură şi aglomeraţia îl pot influenţa negativ.

Pastă de dinţi Mint Fresh Gel, 75 ml, Himalaya
Pasta de dinți Mint Fresh este îmbogățită cu mentă și mărar indian ce previn respirația neplăcută și oferă prospețime de lungă durată.