Produse recomandate

Produsele lunii septembrie

De la mic, la mare, iată recomandările pentru luna septembrie! Alege potrivit, în funcţie de preferinţele şi nevoile fiecărui membru al familiei!

Produse pentru bebeluşi

Şerveţele oculare sterile Iridium Baby, 28 bucăţi, BioSoft
Iridium baby este un tip de șervețel din bumbac îmbibat cu o soluție de extracte vegetale antiinflamatorii, antimicrobiene.

Gel gingival, 10 ml, Anaftin Baby
Anaftin® Baby Gel gingival este un gel oral bioadeziv. Formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingia de disconfort şi durere. Componentele sale naturale contribuie la reducerea durerii şi a roşeţei în zonele afectate.

Produse pentru copii

Peştisori gumaţi cu Omega 3 şi aromă de lămâi şi portocale, 36 jeleuri, Moller’s
Furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 şi de vitamina D într-un mod delicios şi distractiv pentru copii.
Au un gust minunat de lămâi și portocale şi nu contin coloranți artificiali.

Set cretă premium, 20 bucăţi, Feuchtmann
Include 20 batoane în nuanţe pastelate (alb, galben, portocaliu, roşu, verde, albastru) depozitate în găletuşă de plastic cu mâner; creta are textură fină şi este ideală pentru desen pe asfalt şi pe tablă.

Produse pentru femei

Parusan şampon stimulator pentru femei, 200 ml, Theiss Naturwaren
Produsul are în compoziție numeroase ingrediente de calitate superioară: biotină, L-arginină, vitamina E și AnaGain, un extract conceput special care oprește căderea părului și accelerează faza de creștere a firelor capilare.

Lenjerie intimă cezariana & recuperare, mărime XL, Nude, Belly Bandit
Produsul este conceput pentru femeile care au născut prin operația de cezariană; este prevăzut cu o zonă de compresie care contribuie la reducerea umflăturilor și a senzației de disconfort. Susține mușchii slăbiți ai abdomenului pentru îmbunătățirea mobilității.

Produse pentru întreaga familie

Amino colagen 12500, 20 fiole, ProNutrition
Amino 12500 este un supliment nutritiv cu BCAA și aminoacizi esențiali și neesențiali, ce ajută la îmbunătățirea performanțelor antrenamentului, dezvoltarea rapidă și eficientă a musculaturii și recuperarea rapidă după efort intens.

Alternativă pentru detergentul de rufe, 1 buc, Terra Wash
Terra Wash + Mg reprezintă un produs sub formă de peleți (biluțe) de magneziu purificat (puritate în proporție de 99,95 %), special procesat utilizând o tehnologie inovatoare japoneză. Când magneziul intră în contact cu apă, generează bule de hidrogen și formează apă alcalină ionizată cu un PH ridicat, de aproximativ 10,5 ce facilitează îndepărtarea și eliminarea murdăriei de pe țesături cu ușurință.