Produse recomandate

Produsele lunii septembrie

De la bebeluşi şi copii, până la femei şi bărbaţi, produsele lunii septembrie acoperă întreaga familie. Lista recomandărilor conţine inclusiv noutăţile din magazinele Bebe Tei.

Produse pentru bebeluşi

Scutece Elite Soft Pants Platinum, Huggies
Sunt subţiri, moi şi confecţionaţi din materiale ce permit aerului să circule și să păstreze pielea bebelușului uscată. Scutecele-chiloţei se îmbracă uşor şi se dezbracă la fel (datorită cusăturilor laterale de care se trage pentru a fi scoşi). Au un indicator care își schimbă culoarea când se umezesc. Pachetul conţine 30 de bucăţi şi este disponibil în variantele: 9-14 kg, 12-17 kg, 15+ kg.

Marsupiu pentru gemeni, Twin Mesh, 3-12 kg, MiniMonkey
Twin Mesh Carrier este soluţia salvatoare pentru părinţii de gemeni care doresc să poarte bebeluşii în acelaşi timp. Marsupiul permite reglaje diferite pentru fiecare copil, este potrivit încă de la naştere şi este confecţionat dintr-un material moale, ce se mulează perfect pe spatele bebeluşilor. Centura din talie şi materialul lat al bretelelor fac ca purtarea să fie confortabilă pentru părinte.

Încălzitor electric pentru biberoane, Difrax
Încălzește laptele rapid și sigur cu ajutorul sistemului inovator din baza biberoanelor-S Difrax. Conține un biberon-S de 170 ml. Datorită sistemului său unic de temperatură, încălzește laptele până la temperatura ideală de hrănire de 37ᵒC (±2ᵒ). Potrivit atât pentru lapte matern, cât și pentru formulă.

Produse pentru copii

Măşti de față din bumbac pentru copii, 2 bucăţi, reutilizabile, Dentistar
Recomandate începând cu vârsta de 3 ani, măştile de faţă din bumbac sunt lavabile, reutilizabile şi ajustabile. Au prinderi elastice pentru o fixare confortabilă, prinderi care se pot ajusta. În interior, sunt prevăzute cu un strat suplimentar de protecţie. Sunt confecţionate 100% din bumbac prin care se poate respira.

Tăviță Orange compartimentată, Innobaby
Tăvița de învățare de la Innobaby este ajutorul ideal în a sprijini un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată. Nu alunecă, nu se sparge și este sigură pentru copil. Are un design colorat şi atrăgător şi poate face ca momentul mesei să devină unul dintre cele mai distractive ale zilei.

Olița tip scăunel, Peppa Pig Alb/Blue, Tega Baby
Olița este realizată din material plastic netoxic și se curăță foarte ușor cu ajutorul unei cârpe și a unui detergent neutru. Recipientul se scoate cu uşurinţă. Este recomandată începând cu vârsta de 9 luni.

Ghiozdan Zoo Buburuză, Skip Hop
Ghiozdănelul este suficient de încăpător pentru o zi la grădiniță sau la joacă. În buzunarul din faţă, se pot depozita gustările. Are, de asemenea, şi un spaţiu pentru creioane şi alte obiecte mai mici, iar pe margine, un buzunar reglabil cu plasă, pentru apă ori suc.

Produse pentru femei

Cremă hidratantă de față pentru piele sensibilă și uscată, cu extract de Nufăr, 75 ml, O’Lysee
Protecţie, hidratare, catifelare – sunt cele trei efecte principale ale acestei creme de faţă. Se aplică zilnic, pe pielea curată şi uscată. Produsul se păstrează într-un loc departe de căldură şi nu se lasă la îndemâna copiilor.

Ciocolată neagră 57%, cu mentă, 100g, Cachet
Un dulce sănătos, cu o aromă care încântă papilele gustative. Pentru cei care adoră aroma de mentă, combinaţia cu ciocolată neagră îi dă o notă aparte. La cafeaua de dimineaţă sau în timpul zilei, când simţim nevoia unui moment de împrospătare şi revigorare, ciocolata cu mentă este o alegere inspirată.

Branțuri pentru pantofi cu toc înalt, Gel Activ, Scholl
Arcul din gel moale reduce presiunea asupra zonei din spatele degetelor și oferă confort suplimentar, iar designul anti-alunecare asigură menținerea fermă a poziției piciorului și branțului. Nu strâng degetele şi oferă un grad ridicat de confort pentru tocuri înalte.

Produse pentru întreaga familie

Alternativă pentru detergentul de rufe, 365 de spălări, Terra Wash
Terra Wash + Mg este un produs sub formă de biluțe de magneziu purificat, care, odată ce intră în contact cu apa,  generează bule de hidrogen formând o apă alcalină ionizată cu un PH ridicat, cu o abilitate ridicată în îndepărtarea și eliminarea murdăriei, sebumului, mucegaiului, germenilor, bacteriilor și mirosurilor.

Măști medicale, 3 pliuri, 3 straturi, tijă nazală, 50 bucăți
Măștile asigură performanță ridicată de filtrare bacteriană ce nu împiedică respirația – cu lamă nazală integrată, fără miros, durabile. Pachetul conţine 50 de bucăţi, iar produsul este disponibil atât în magazinele Bebe Tei, cât şi online, pe site.

5 HTP 100 Zen Forte, 60 capsule, Herbagetica
Ajută la menținerea sănătății sistemului nervos, susține echilibrul emoțional, îmbunătățește calitatea somnului, reduce anumite forme de dependență, antidepresiv, susține adaptarea la stres, memoria şi capacitatea de învățare. Femeile însărcinate, cele care alăptează și persoanele care urmează o medicație pentru boli ale sistemului nervos trebuie să consulte medicul înainte de a folosi produsul.