Produse recomandate

Produsele lunii septembrie

Recomandările lunii septembrie includ noutăți din Bebe Tei, disponibile pe site sau în magazinele fizice, și conțin produse pentru cele mai diferite categorii de vârstă: bebeluși, copii, mămici, tătici.

Produse pentru bebeluși

Cântar electronic pentru bebeluși, Alecto
Cântarul ajută la măsurarea greutății bebelușului simplu și rapid pentru a urmări creșterea acestuia. Datorită funcției de memorie, greutatea anterioară și cea actuală sunt foarte ușor de comparat.

Leagăn bidirecțional cu conectare la priză – Gino, Kinderkraft
Oferă confort, siguranță și poate fi conectat la smartphone. Spătarul se reglează în trei poziții, iar centurile de siguranță oferă protecție. Viteza de balansare se selectează în funcție de mișcarea dorită, iar șezutul leagănului se rotește la 180°.

Șervețele umede Sensitive, 52 buc, Pampers
Testate dermatologic, șervețelele oferă o metodă delicată de curățare a pielii, în timp ce formula unică de echilibrare a pH-ului contribuie la prevenirea iritațiilor menținând pH-ul natural al pielii.

Produse pentru copii

Produse Yope cu extracte din plante, pentru copii de peste 3 ani
Gama include săpunuri de mâini, balsam de păr, geluri de duș, care au în compoziție ingrediente naturale, în procente de peste 90%. Sunt atent alese pentru pielea copiilor. Curăță, calmează, regenerează, hidratează – fiecare produs are scopul lui.

Geantă/Cutie pentru prânz, Zoo Albina, Skip Hop
Gentuța termoizolantă este ideală pentru prânzul copilului, dar și al mămicii, la o ieșire în parc sau în excursie. În compartimentul principal se pot pune sendvișuri, snacks-uri, o sticlă cu apă sau un biberon. Are o baretă care se poate deschide pentru a o atașa cu ușurință la un ghiozdan sau la geanta mamei. Dimensiuni: 19 x 23 x 8,25 cm.

Jucărie de baie Undersea Explorer, Munchkin
Jucăria este perfectă pentru mâinile mici ale copiilor, este veselă, colorată și ușor de folosit. Cei mici vor fi încântați să explorezi apa din cădiță jucându-se cu ea.

Produse pentru femei

Ulei anti-celulitic Skin, Cocosolis
Strânge, reîmprospătează, stimulează detoxifierea și întinerește pielea. Utilizat regulat, corectează epiderma cu „coajă de portocală“, ajutând în același timp la eliminarea grăsimii corporale și la prevenirea dezvoltării acesteia.

Pompă pentru formarea mamelonului, Lansinoh
Acționează delicat, trăgând ușor mamelonul în afară, și corectează temporar mameloanele plate sau ombilicate. Este ușor de folosit, practică și eficientă. Este inclusă o cutie pentru purtarea dintr-un loc în altul și depozitarea în siguranță.

Tratament Hydro-Calcium pentru unghii, Andreia Professional
Lacul are la bază o formulă îmbogățită cu keratină, biotină, cofeina, AHA, vitamina B5 și C. Amestecul de uleiuri naturale hidratante înmoaie și hidratează unghia. Se aplică direct pe unghia naturală și curățată.

Produse pentru întreaga familie

Cremă de față hidratantă, pentru întreaga familie, Mixa
Cu ulei de migdale și vitamina E ca ingrediente active, crema calmează disconfortul pielii deshidratate, fiind potrivită zonelor din jurul ochilor, la adulți. Are o formulă hipoalergenică și este formulată sub control medical.

Igienizant de suprafețe K-Sept, 750 ml, Farmona
Produs pe bază de alcool etilic și alcool izopropilic (min 75%), este recomandat pentru igienizarea suprafețelor de orice fel – birouri, spații de locuit, spații industriale sau comerciale, mijloace de transport în comun, instituții publice.

Cafea măcinată și ginseng, eco, 250 gr, Caffè Salomoni
Prăjită și măcinată 91%, conține 6% pudră din sirop de agave, extract din ginseng 2% și arome naturale. Se prepară la espressor, dar și la filtru sau ibric.