Produse recomandate

Produsele lunii septembrie

Fie că reîncep grădiniţele, şcolile, iar noi ne reîntoarcem la muncă, cert e că ne pregătim cu toţii de sezonul rece. Recomandările pentru septembrie includ produse tematice, dar şi alte sugestii care ne fac viaţa mai uşoară:

Produse pentru bebeluși

Husă protecţie ploaie, universală, Reer
Husa se potrivește la cărucioare sport, cărucioare cu acoperiș pentru copii, inclusiv la cărucioarele medii. Orificiile mari de aerisire, prevăzute pe părțile laterale, asigură o circulație optimă a aerului; este șor de manipulat datorită prinderilor cu Velcro (arici) la cadrul căruciorului, nu are PVC și ftalați.

Păturică din bumbac organic, Fresk
Practică şi uşor de transportat, păturica îl ajută pe cel mic în dezvoltarea senzorială şi stimularea tactilă prin atingerea materialului moale şi viu colorat. La joacă, la somn sau după băiţă, este mereu lângă bebe.

Infacol, 50 ml, Forest Pharma
Ajută la eliberarea gazelor, calmează colicile și crampele stomacale ale bebelușilor. Poate fi folosit încă de la naștere. Nu conține zahăr, alcool, coloranți.

Produse pentru copii

Ghiozdan cu centură de siguranță, Zoo Unicorn
Back to Kindergarten alături de simpaticele ghiozdane-unicorn! Pe site sau în magazinele Bebe Tei sunt disponibile și alte modele. Ghiozdanul are dimensiunea potrivită pentru grădiniță, călătorii și multe altele, este ușor de reglat și confortabil de purtat.

Caserolă sandwich Mov, Carl Mov
Caserola este ușoară, perfectă pentru sandwich, păstrează gustarea proaspătă, iar dimensiunea redusă o face perfectă pentru rucsac, geantă sau ghiozdan. Capacul este ușor de desfăcut, chiar și de mâinile mici, ale copiilor.

Jeleuri cu vitamina C Redoxitos Triple Action, 25 bucăți, Bayer
Formula de la baza produsului susține sănătatea sistemului imunitar și, de asemenea, dezvoltarea sănătoasă și puternică a oaselor și dinților. Jeleurile sunt indicate în completarea unei diete variate și echilibrate, în oricare din situațiile: expunerea la medii cu risc crescut de îmbolnăvire, schimbări ale vremii, stres, poluare, lipsa somnului.

Produse pentru femei

Cremă pentru ten sensibil Derma Confort Cream, 50 ml, Rexaline
Crema este o soluție dermatologică pentru cea mai sensibilă piele, un adevărat „bandaj“ pentru tenul hiper-reactiv. Glicoproteinele hrănesc și hidratează pe termen lung, în timp ce alantoina accelerează reînnoirea celulară cu proprietățile sale hidratante și calmante. Treptat, pielea este protejată, calmată și netezită.

Imunitate forte, 40 cpr, Alevia
Imunitate forte crește rezistența organismului la infecții, îl stimulează să-și păstreze sănătatea și vigurozitatea, pregătește corpul pentru sezonul de iarnă și îl reface după perioade de boală. Conținutul de echinacea, antioxidanți, propolis și vitamina C este dozat în acest scop.

Absorbante pentru Lehuzie, 10 bucăți, Tosama Jasmin Nature
Absorbantele au o putere mare de absorbție și sunt produse din materiale naturale, pentru a nu produce disconfort zonei intime. Sunt recomandate în caz de: lehuzie (după naștere), intervenții ginecologice, infecții și alergii.

Produse pentru întreaga familie

Ciocolată vegană artizanală cu vișine și polen, 100 g, Govinda
Ciocolata nu are zahăr adăugat, iar printre ingrediente, se numără: 72% masă de cacao, nectar granulat de cocos, unt de cacao, vișine deshidratate, polen de albine (5 %), lecitină din soia. Poate conține urme de fructe cu coajă tare. Notă: produsul se găsește în magazinele fizice Bebe Tei.

Șampon împotriva căderii părului, stadiu inițial, pentru bărbați, Cadu-Crex, 200 ml, Labo
Șamponul conține complexul brevetat Labo împotriva căderii părului. Ingredientele active includ: hidroxiprolină, acid aspartic, activator enzimatic și taurină, util pentru întărirea rădăcinii părului și pentru prevenirea căderii lui.

Detergent dezinfectant, 750 ml, Sano
Ajută la menţinerea igienei în casă şi este potrivit pentru suprafeţe ca: marmură, plastic, cuarţ etc., din spaţii ca bucătărie, baie şi camera de zi. Produsul a fost testat într-un laborator acreditat. Eficienţa lui poate scădea la utilizarea pe suprafeţe poroase (lemn vopsit, pereţi etc.).