Sarcină

Aștepți un bebe? 3 moduri originale prin care să dai vestea cea mare

Emoția aflării veștii că vom avea un copil este, pentru multe dintre noi, atât de puternică încât nu ne mai gândim să o transformăm într-un eveniment-surpriză. O exteriorizăm și asta e totul. Dacă vrem totuși să facem vestea memorabilă, iată câteva sugestii de „scenarii“:

Shopping personalizat: papucei de bebeluși alături de încălțările adulților

Cumpără o pereche de botoșei sau încălțări minuscule, pentru bebeluși, și așază-i lângă încălțările tale și ale partenerului, acolo unde știți că vă lăsați pantofii când veniți acasă. Botoșeii vor fi imposibil de trecut cu vederea, iar surpriza va fi pe măsura așteptărilor.

Ai acasă un animăluț de companie? Implică-l în poveste!

Dacă ai un cățel, de exemplu, l-ai putea face personaj în scenariul următor: agață-i de zgardă un mesaj amuzant, de genul „Voi avea un frățior sau o… frățioară!“. Este greu să nu fie remarcat atunci când va sări în brațele partenerului când vine de la muncă sau când îl scoate, dimineața, la plimbare.

Mesaj pe patru roți: autocolantul din plic

Știți foarte bine autocolantele pentru mașini/ semnele de avertizare cu textul „Bebe la bord“. Pentru a pune în practică această surpriză, condiția e să aveți, desigur, mașină. Pune autocolantul într-un plic și expediază-l la adresa locului de muncă a soțului/ partenerului. Nu uita să treci numele expeditorului! 😊 Sau, mai simplu, lipește autocolantul direct pe parbriz.