Timp liber

Animaţii noi la cinema: aventurile lui Richard şi ale prietenilor săi revin pe marele ecran!

Povestea lui Richard, puiul de vrabie adoptat de berze, continuă. „Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel“ este de azi în cinematografe.

23După ce iernează pe un lac uriaş din Africa de Nord, Richard află că de data asta nu el va fi cel care va conduce stolul de berze acasă. Aşa că pleacă într-o aventură pe cont propriu, plină de capcane şi întâmplări imprevizibile.

Prietenii lui buni, bufniţa Olga şi papagalul Kiki, nu îl vor părăsi nici acum. Dar oare vor reuşi ei să scape stolul de vrăbii ţinut captiv de lacomul păun Zamano? Iată doar una dintre întâmplările neprevăzute apărute pe drum…

Pentru a-şi elibera suratele este nevoie de… muncă în echipă! Şi mai mult de-atât. Este nevoie şi de curaj, şi de ingeniozitate. Dacă vor rezolva puzzle-ul care îi duce pe toţi spre o misterioasă comoară, atunci povestea se va termina cu bine! Şi ce poate fi mai încurajator decât o poveste cu happy end?!

Ce spun cei care au văzut animaţia: „Un desen animat foarte simpatic şi amuzant pentru publicul tânăr, fetiţele mele l-au plăcut.“ (sursă: allocine.fr)

Ce spun criticii de film: „Un film energic, amuzant şi antrenant“ (Les Fiches du Cinéma); „Un film de aventuri trepidant, generos, care surprinde prin gravitatea sa“ (Première); „Diversitatea ornitologică (berze, papagali, marabuști) este cu stângăcie valorificată de formatul 3D“ (Télérama).

Suficiente păreri cât să ne facă curioşi! Ne vedem la film!