Timp liber

Cărţi în limba engleză, pentru copii

Selecţia noastră de cărţi în engleză, pentru copii, include poveşti irezistibile, frumos colorate şi spuse pe înţelesul celor mici. Let’s start reading!

„My Dad is Awesome“ (vârsta: 4-6 ani)

Bluey ştie că tatăl ei este cel mai bun şi are de gând să le spună tuturor copiilor acest lucru. Află şi tu ce îl face atât de special! „My Dad is Awesome“ este o carte amuzantă şi tandră, pe care cei mici o vor păstra aproape, în colecţia de pe noptieră.

„Mouse’s Wood“ (vârsta: 2-8 ani)

Se poate ca un şoricel să aibă o pădure doar a lui? Şi ce face aici în toate cele 4 anotimpuri? Nu vă gândiţi că s-ar plictisi… Frumos ilustrată şi captivant scrisă, cartea este o celebrare duioasă a vieţii lente în natură.

 

„There Was an Old Woman Who Lived in a Shoe“ (vârsta: 3+)

O femeie trăieşte într-un pantof şi are mulţi copii, plus un program plin de-a lungul săptămânii. E important să fim atenţi la tot ce se petrece în poveste, pentru că la final, primim o provocare!

 

„Despre lume: 1001 de cuvinte în engleză“ (vârsta: 3+)

Uşor de consultat şi bogată în imagini colorate, cartea ajută la învățarea vocabularului în limba engleză. Transcrierea fonetică inclusă între paranteze este utilă în exersarea limbii engleze și oral.

 

„Dory Fantasmagory“ (vârsta: preşcolari şi şcolari mici)

Volumele din colecţia Dory Fantasmagory au fost primite bine şi de critici, şi de copii. Dory surprinde mereu şi, chiar dacă fratele şi sora mai mare nu vor să se joace cu ea, întotdeauna va găsi ceva de făcut.

Foto: www.freepik.com