Timp liber

Cursuri pentru copii, de la preşcolari până la adolescenţi

Activităţile educative şi recreative care au loc într-un mediu organizat, susţinute de instructori specializaţi, le variază copiilor timpul liber, transformându-l într-un timp câştigat.

Logiscool: cursuri educative şi de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi

Paleta de activităţi educative şi recreative pentru copii şi adolescenţi acoperă domenii ca sport (karate), dans, artă, IT. Echipa îi sfătuieşte pe părinţi să fie atenţi la următoarele detalii atunci când aleg un curs pentru copii/ adolescenţi: existenţa unei legături între curs şi pasiunile copilului, locul unde se ţin cursurile să fie aproape de casă/ şcoală, instructorii să fie profesionişti şi atenţi cu copiii şi, nu în ultimul rând, să aibă în vedere şi părerea celorlalţi părinţi legat de aceste cursuri. Mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială, www.logiscool.com, sau pe pagina de FB, www.facebook.com/LogiscoolRomania.

Edu&Care oferă o gamă largă de cursuri pentru copiii între 2 şi 12 ani

De la cursuri de pregătire pentru grădiniţă/ şcoală, cursuri de dezvoltare personală, de educaţie antreprenorială, până la cursuri de engleză/ germană şi cursuri de teatru/ dans/ pictură/ şah, echipă Edu&Care acoperă o gamă largă de activităţi pentru cei mici. Mai multe detalii găsiţi fie pe site-ul oficial, www.edu-care.ro, fie pe pagina de Facebook, facebook.com/cursuricopiigradinitasiscoala.

Bufniţa din tei: cursuri online şi offline pentru preşcolari, copii de vârstă mijlocie/ mare

Echipa Bufniţa din tei promovează sub conceptul atelierelor recreative încurajarea creativităţii şi a încrederii de sine. Cursurile sunt structurate în patru categorii mari – cursuri de limbi străine (engleză, franceză, japoneză, germană), cursuri de artă şi creaţie, cursuri de inteligenţă, cursuri de dezvoltare personală. Activităţile de aici includ îndeletniciri din multe domenii, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Mai mult, părinţii au ocazia să evalueze abilităţile şi înclinaţiile naturale ale celor mici în discuţii cu psihologi, şedinţe de parenting şi activităţi axate pe tehnici de învăţare. Mai multe detalii: www.bufnitadintei.ro, facebook.com/bufnitadintei.

De urmărit: Fundaţia Calea Victoriei

Chiar dacă recentul curs pentru copii cu vârste între 8 şi 13 ani s-a încheiat – este vorba de atelierul online de astronomie -, activităţile organizate de Fundaţia Calea Victoriei merită urmărite. Aşadar, accesaţi pagina Fundaţiei,  www.fundatiacaleavictoriei.ro, pentru a afla următoarele cursuri pentru copii şi adolescenţi.

Academia de robotică aprinde pasiunea pentru tehnologie

Atelierele dezvoltate de Academia de Robotică sunt versatile şi cross-curriculare, acoperind o gamă largă de concepte de învăţare pe mai multe arii de subiecte, inclusiv ştiinţă, tehnologie, inginerie, matematică şi robotică. Destinate copiilor cu vârsta între 3 şi 14 ani, cursurile sunt bazate pe soluţii moderne de învăţare. Cei mici vor putea participa la cursuri de robotică, programare, informatică, web design, design 3D şi multe altele. Detalii la www.academiaderobotica.ro sau facebook.com/academiaderobotica.

Foto: freepik.com