Timp liber

Filme pentru întreaga familie, la cinema: recomandări de weekend

Dragi părinţi și dragi copii, nu mai e cazul să vă întrebăm de când nu aţi mai fost la cinema… Pentru că tot s-au deschis de o lună cinematografele, iată câteva recomandări pentru toate vârstele și toate preferințele – comedii, aventuri, drame.

„Animal Crackers“/ „Salvaţi de Crănţănei“ – în cinema începând cu 2 octombrie

Vor fi oamenii din lumea circului „Salvați de Crănțănei“? Rămâne să vedem...

Vor fi oamenii din lumea circului „Salvați de Crănțănei“? Rămâne să vedem…

Salvați de Crănțănei se anunță o aventură cu adevărat fantastică! O familie are ca unică soluție de salvare a unui circ folosirea unei cutii magice de biscuiți în formă de animale. Misiunea pare imposibilă, dar destul de serioasă, pentru că diabolicul Horatio P. Huntington nu se lasă intimidat de un biscuit sau doi…

„Mulan“ – în cinema de pe 25 septembrie

Neînfricata „Mulan“, într-o poveste plină de curaj

Neînfricata „Mulan“, într-o poveste plină de curaj

Povestea din „Mulan“ urmărește viața lui Hua Mulan, care se deghizează în bărbat și își înlocuiește tatăl în armată, un bătrân și viteaz luptător. Protagonista va deveni o eroină neînfricată, care va câștiga notorietate prin curajul și determinarea sa, câștigând respectul națiunii și ducând mai departe onoarea tatălui.

 „The War with Grandpa“/ „Un tataie de coşmar“: în cinema de pe 25 septembrie

Robert de Niro este „Un tataie de coşmar“

Robert de Niro este „Un tataie de coşmar“

Robert de Niro continuă seria rolurilor de bunic simpatic, care întoarce pe dos lumea din jurul lui – de la Bunicul dezlănțuit, actorul intră acum în pielea unui tataie de coșmar. Nemulțumit că trebuie să împartă cu bunicul lui camera preferată, Peter decide să îi declare acestuia război, cu scopul de a-și recupera spațiul atât de iubit… Rezultă o comedie savuroasă, numai bună de consumat în familie.

„Sorry, We Missed You“/ „În absenţa dumneavoastră“: în cinema de pe 25 septembrie

„Sorry We Missed You“, un film despre lumea în care trăim și limitele spre care ne împinge

„Sorry We Missed You“, un film despre lumea în care trăim și limitele spre care ne împinge

Aparent, noul job al lui Ricky îi promite acestuia independență maximă – este curier folosindu-și propria mașină. În timp scurt însă, va trebui să dea socoteală firmei de transport și, se pare, independența lui devine o iluzie. „Sorry We Missed You“ este un film despre lumea în care trăim, despre vârste și etape ale vieții, relații între părinți și copii, dar mai ales un film despre limitele spre care ne împing existența și presiunea socială.

„Made in Italy“: în cinema începând cu 2 octombrie

O poveste cu talentatul Liam Neeson, „Made in Italy“

O poveste cu talentatul Liam Neeson, „Made in Italy“

Cu acțiunea plasată în romantica Toscana, filmul „Made in Italy“ este o comedie plină de emoție, cu un subiect suficient de captivant: artistul boem londonez Robert se întoarce în Italia împreună cu fiul său înstrăinat, Jack, pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție…

Foto deschidere: imagine din Salvați de Crănțănei