Timp liber

Seriale de animaţie pentru copii, începând cu 4-5 ani

Masha şi ursul

Dacă îi ştiţi deja pe „Masha şi ursul“, vă invităm să-i descoperiţi, împreună cu cei mici, pe Ben şi Holly, pe Biscuit, Budincă şi Bomboană, pe fermecătorii „Amicii“ sau pe Stinky şi Dirty. Ar mai fi şi Clifford, marele câine roşu, plus multe alte personaje simpatice…

Pe Netflix: „Trei pisicuţe“, „Micul regat al lui Ben şi Holly“, „Amicii“

Deşi sunt recomandate pentru toate vârstele, vârsta cea mai indicată este începând cu 4-5 ani. „Trei pisicuţe“ poate fi considerată, de exemplu, banală pentru un copil de 7 ani.

„Trei pisicuţe“ (1 sezon/ toate vârstele)

„Trei pisicuţe“ - Netflix

„Trei pisicuţe“

Într-un oraş, trăiesc trei pisoiaşi drăguţi – Biscuit, Budincă şi Bomboană. Dar în acelaşi oraş, trăiesc şi alţi pisoiaşi, însă Biscuit, Budincă şi Bomboană par cei mai cei. Cele mai cele se anunţă şi aventurile lor chiar dacă, la prima vedere par nişte activităţi simple: alegerea unui cadou, mutarea unui borcan cu gem, vizita la bunica…


„Micul regat al lui Ben şi Holly“ (1 sezon/ toate vârstele)

„Micul regat al lui Ben şi Holly“ - Netflix

„Micul regat al lui Ben şi Holly“

Micul Regat magic este magic pentru că e locuit de personaje fantastice – elfi, spiriduşi – dar şi pentru că poveştile de aici, felul în care sunt ilustrate şi animate au un farmec care îi va cuceri pe copii. Elful Ben şi prinţesa Holly ne învaţă numai de bine: cum să lucrezi în echipă, să împarţi şi să rezolvi probleme, să nu uiţi să te mai şi distrezi.


„Amicii“ (1 sezon/ toate vârstele)

„Amicii“ - Netflix

„Amicii“

Cini, Kelta, Vihi, Puna şi Iso sunt cinci prieteni care nu arată nici ca nişte supereroi, nici ca prinţese sau prinţi. Au forme ciudate, sunt frumos coloraţi şi, chiar dacă nu arată a oameni, au o drăgălăşenie a lor. Pe scurt, sunt simpatici şi trec prin întâmplări prin care descoperă lumea. Se bucură ca nişte copii, se miră împreună şi ne pregătesc mereu alte şi alte surprize.

Un abonament Netflix costă între 7.99 și 11.99 Euro/lună.

Pe HBO GO: „Masha şi ursul“, „Muzica clasică pentru copii“, „Sofia întâi“

Deşi sunt recomandate pentru vârsta 7+, pot fi văzute începând cu 4 ani.

„Masha şi ursul“ (2 sezoane/ toate vârstele)

Masha şi ursul

„Masha şi ursul“

Prietenia dintre Masha şi ursul de circ pensionat este nemuritoare. Oricâte năzbâtii ar face micuţa Masha, la cei 3 ani ai săi, şi oricât de mult şi-ar dori ursul liniştea, se pare că unul fără altul nu se poate.


„Muzica clasică pentru copii“ (1 sezon/ 7+)

„Muzica clasică pentru copii“ - HBO GO

„Muzica clasică pentru copii“

Creat şi conceput pentru a prezenta copiilor muzica clasică, într-o manieră prietenoasă şi accesibilă, serialul povesteşte prin imagini şi sunet, desigur, capodopere ale muzicii clasice, picturii, dansului și poeziei.


„Sofia întâi“ (4 sezoane/ 7+)

„Sofia întâi“

„Sofia întâi“

Sofia are o viaţă obişnuită până când mama ei se căsătoreşte cu regele. La început pare greu, însă, cu ajutorul prietenilor, Sofia învaţă că nu e foarte complicat să pari de viţă nobilă. Să fii totuşi o adevărată prinţesă este un lucru care nu vine decât din suflet.

Un abonament HBO GO costă 3.99 Euro/lună. După crearea unui cont, HBO GO poate fi testat gratuit timp de 7 zile.

Pe Prime Video: „The Stinky & Dirty Show“, „Clifford the Big Red Dog“, „Tumble Leaf“

Trei seriale de succes, pentru copiii mici, în special pentru cei familiarizaţi cu limba engleză.

„The Stinky & Dirty Show“ (204 sezoane/ toate vârstele)

Animația „The Stinky & Dirty Show“ - Prime Video

„The Stinky & Dirty Show“

În ciuda titlului, nu e nimic murdar în acest adorabil serial de animaţie pentru copii… Stinky şi Dirty, adică o maşină de gunoi şi un buldoexcavator, formează un duo dinamic şi extrem de amuzant. Împreună, trec prin situaţii care le arată că nimic nu merge cum s-ar fi aşteptat.


„Clifford the Big Red Dog“ (2 sezoane/ 6+)

Animația „Clifford the Big Red Dog“ - Prime Video

„Clifford the Big Red Dog“

Trebuie să avem grijă cât de mare e dragostea noastră pentru animăluţe pentru că s-ar putea ca acestea să crească, să crească şi să nu se mai oprească. Ne confirmă Clifford, marele căţel roşul, care a devenit mare, incredibil de mare, tocmai datorită iubirii lui Emily. Minunate sunt poveştile cu el, dar şi cu micuţa stăpână Emily!


„Tumble Leaf“ (403 sezoane/ toate vârstele)

Animația „Tumble Leaf“ - Prime Video

„Tumble Leaf“

Acţiunea din „Tumble Leaf“ o are în centru pe Fig, o vulpiţă albastră, care descoperă în ţinutul unde locuieşte lucruri minunate, zi de zi. Este un serial de animaţie stop motion, adresat preşcolarilor, prin care se promovează joaca, distracţia, prietenia, dragostea, dar mai ales modurile alternative de a cunoaşte lumea din jur.

Un abonament Prime Video costă 5.99 Euro/lună. Prime Video poate fi testat gratuit timp de 7 zile.