Timp liber

Top 10 filme pentru copii de văzut în 2020

„Minionii“ 2

În 2020, cei mici se vor reîntâlni cu minionii, trolii, Peter iepurașul și burețelul Bob. Vor călători pe tărâmuri magice și vor avea parte de super aventuri.

„Dolittle“
În cinema din 17 ianuarie
Dr. John Dolittle se aventurează într-un voiaj plin de surprize: pleacă spre o insulă în căutarea unui leac pentru regină. Companioni de călătorie îi sunt niște personaje super amuzante: o gorilă, o gâscă, un struț, un urs polar, un papagal, dar și un tânăr învățăcel. Ce îl așteaptă, de-abia așteptăm să aflăm!

„The Call of the Wild“/ „Chemarea străbunilor“
În cinema din 21 februarie
Inspirat de cunoscuta carte a lui Jack London, „Chemarea străbunilor“ este unul dintre cele mai așteptate filme de aventuri pentru copii din 2020. De ce? Nu doar datorită poveștii – aventurile unui cățel în ținutul Alaska -, ci și datorită abordării vizuale: filmul combină live-action-ul cu animația.

Onward“/ „Tot înainte“
În cinema din 6 martie
Eroii acestei animații sunt doi frați elfi, Ian și Barley. Pentru că erau prea mici ca să îl fi cunoscut pe tatăl lor atunci când el a plecat într-o lume mai bună, hotărăsc să descopere dacă magia l-ar putea aduce înapoi. Urmează o fascinantă călătorie într-o lume locuită de troli, elfi, spirite și alte personaje amuzante.

Peter Rabbit: The Runaway“/ „Peter Iepuraşul: Fugit de acasă“
În cinema din 3 aprilie
Iepurașul Rabbit se întoarce! Și, așa cum ne-a obișnuit, se ține în continuare de șotii. Pentru că s-a săturat să fie văzut doar un iepuraș rebel, de data asta pune la cale o evadare plină de surprize.

Trolls World Tour
În cinema din 24 aprilie
Trolii sunt deciși să salveze muzica! Și bine fac, pentru că ce ar fi universul lor fără muzică, dans și bunădispoziție? Așa că, oricât de determinați le-ar fi inamicii, sunt în stare de orice pentru a recupera sursa lor principală de distracție. Fiți pe fază: Anna Kendrick și Justin Timberlake revin, și ei!

„Scoob“
În cinema din 15 mai
Scooby și prietenii lui sunt puși la încercare: o ciudățenie nemaiauzită le dă bătăi de cap. Cerberus, un câine-fantomă, este protagonistul unui complot care amenință lumea. Care va fi rolul lui Scooby și al prietenilor lui? Descoperim din 15 mai, data la care „Scoob“ intră în cinematografe.

„The SpongeBob Movie: Sponge on the Run“
În cinema din 12 iunie
„The SpongeBob Movie: Sponge on the Run“ îl trimite pe burețelul Bob pe un nou tărâm, Orașul pierdut din Atlantic City. Misiunea lui principală este să îl salveze pe Gary, simpaticul lui melcișor de companie.

„Minionii“ 2
În cinema din 3 iulie
O altă noutate a anului 2020 în materie de filme pentru copii este continuarea aventurii minionilor, unele dintre cele mai iubite personaje de către cei mici, dar și de către cei mari. Chiar dacă avem ceva luni de numărat până pe 3 iulie, când vom vedea „Minionii“ 2,  măcar știm sigur ce ne așteaptă!

„The One and Only Ivan“
În cinema din 14 august
„The One and Only Ivan“ îi are ca protagoniști pe gorila Ivan și elefănțica Stella. Dorința lor este să evadeze din captivitate. Filmul este inspirat de cartea omonimă, câștigătoare de multe premii și prezentă în numeroase liste de recomandări cu cărți pentru copii.

„Raya and the Last Dragon“ 
În cinema din 27 noiembrie
Povestea din „Raya and the Last Dragon“ o are în centru pe războinica Raya, un personaj ambițios și foarte determinat. Raya pleacă în Lumandra, un fel de Pământ reinventat, pentru a găsi ultimul dragon.

Intră pe dinfilme.ro pentru a vedea mai multe recomandări de filme pentru copii.