Timp liber

Trei comedii pentru un weekend savuros

Dennis sperie cartierul cu năzbâtiile lui, Pete şi Ellie cred că e uşor să fii părinte de 3 copii, iar cuplul din „La vale“ o cam ia la… vale după ce scapă miraculos dintr-o avalanşă. Cu toţii îi vor binedispune chiar şi pe cei mai morocănoşi dintre noi!

„Dennis the Menace“/ „Dennis, pericol public“ (1993, r. Nick Castle)
Viaţa liniştită şi fără griji a domnului Wilson îi este dată peste cap când în peisaj apare… Dennis, copilul unor vecini. Este şi firesc, atât timp cât preocuparea principală a micului Dennis sunt năzbâtiile. Năzbâtii de orice fel şi cu o ţintă clară: domnul Wilson. Dar dispariţia colecţiei de monezi a bătrânului morocănos va fi un prilej excelent de a le restabili relaţia şi de a crea, în sfârşit!, pace între ei.
Filmul este disponibil pe Netflix.

„Instant Family“/ „Familie de-a gata“ (2018, r.  Sean Anders)
Pete și Ellie vor să adopte un copil, însă ajung să aducă acasă trei… Fraţi, diferiţi ca vârstă şi personalitate, iar unul dintre ei, adolescentă. În scurt timp, în ciuda dorinţei lor de a fi părinţii perfecţi, Pete şi Ellie îşi dau seama că sunt pe cale să scape frâiele din mână…  Viaţa lor devine un lanţ continuu de încercări hazlii de a forma împreună cu trioul de fraţi o familie.
Filmul este disponibil pe Netflix.

„Downhill“/ „La vale“ (2020, r. Nat Faxon, Jim Rash)
„La vale“ este o adaptare amuzantă după filmul lui Ruben Östlund, „Caz de forţă majoră“. În timpul vacanţei, la schi, o familie scapă ca prin minune de o avalanşă. După acest „incident“, părinţii îşi reevaluează relaţia, iar ceea ce ar fi trebuit să fie un concediu liniştit la munte devine o aventură, de-a lungul căreia în fiecare zi se întâmplă altceva.
Filmul este disponibil pe HBO GO.

Foto deschide: imagine din„Dennis, pericol public“