Timp liber

Urmărește în direct ursuleți panda, căței, pisici și alte animăluțe simpatice!

Ursuleţii panda din Shenshuping Gengda Panda Center

Urşi panda jucăuși, pinguini gălăgioşi, acvarii cu meduze și pești tropicali, vulturi care îşi veghează cuibul – sunt doar câteva dintre speciile de animale pe care le putem urmări, acum, online.

Ursuleţii panda din Shenshuping Gengda Panda Center (China)

Grădinile din Shenshuping Gengda Panda Center din China (Wolong Valley) sunt pline cu bambus. Asta i-ar putea face fericiţi pe ursuleţii panda de aici. Însă, se pare, că tot joaca rămâne activitatea lor preferată! De fiecare dată când i-am urmărit live, i-am prins hârjonindu-se…


Un spaţiu de joacă numai cu căţeluşi

De la vârsta de aproximativ 4 săptămâni, căţeluşii din centrul Warrior Canine Connection (WCC) vin în sala de joacă, unde fac tot felul de năzdrăvănii. Se împing unul pe altul, se rostogolesc pe perne, mai socializează cu voluntarii şi personalul Centrului sau cu membri ai serviciului militar din SUA și familiile lor.


Camera cu pisici

Într-o cameră privată din Kitten Rescue Sanctuary (Los Angeles), pui de pisicuţă se joacă în voie şi dorm fără să le deranjeze nimeni. Nimic nu le tulbură existenţa! Nici măcar faptul că sute de oameni se uită la ele… 😍


Cuibul de vulturi din Decorah (SUA)

Oare cum e viaţa într-un cuib de vulturi? Cuibul din imaginile live se află în Decorah (Iowa, Statele Unite), aproape de o păstrăvărie, iar poziţionarea lui aici nu e deloc întâmplătoare. După ce două cuiburi au fost distruse, cei de la Raptor Resource Project l-au reconstruit în ideea ca vulturii să revină pentru a-şi depune ouăle. Şi iată că s-au întors!


Labride şi Anthias, peşti tropicali: un spectacol de culoare

Explozie de culoare şi de vieţuitoare maritime pe EXPLORE, cea mai mare reţea de camere live cu imagini din natură! Peştii pe care îi veţi vedea sunt labride şi Anthias, două specii unice, răspândite în apele tropicale.

Alte camere live, pe YouTube: