Bebeluși

Mese de înfășat și îngrijit bebelușul

Pliabilă, fixă, portabilă, cu capăt deschis sau capăt închis? Iată mai multe modele de mese/ salteluțe pentru înfășat, ca să avem de unde alege:

Set pentru baie cu saltea pentru înfășat inclusă 
Setul include mai multe obiecte pentru îngrijirea bebelușului: cădiță, saltea pentru înfășat și tavă pentru depozitare, fixate pe un sistem metalic, prevăzut cu patru roți, două dintre ele dotate cu sistem de blocare. Sistemul este recomandat pentru copiii cu greutatea 0-11 kg. Cât despre salteaua pentru înfășat, aceasta este moale, are margini ridicate pentru evita căderea accidentală, este atașată suportului și se rabatează peste cădiță. Copilul nu se lasă niciodată nesupravegheat când este pe saltea!

Masă de înfășat pliabilă
Masa de înfășat pliabilă poate fi folosită atât în casă, cât și în exterior – în cazul deplasărilor. Are plăci pliabile, ham tip curea și trei compartimente pentru accesorii. Avantajul acestui produs este vârsta căreia îi este destinat – până la 24 de luni. De asemenea, se poate strânge când nu este folosită, pentru a nu încărca spațiul.

Măsuță de înfășat cu întăritură și capăt deschis
Este unul dintre modelele cel mai des întâlnite în rândul măsuțelor de înfășat! Salteaua este moale și are margini de protecție, iar suprafața impermeabilă și confecționată din burete special, netoxic. Măsuța se poate fixa fie pe pătuț, fie pe masă.

Saltea moale de înfășat
Salteaua are margini de protecție, permite schimbarea bebelușului confortabil și în siguranță; suprafața este de tip PVC impermeabilă, iar interiorul din burete special, netoxic. Se așază pe suprafețe solide, plane (mese, comode etc.).

Măsuță de înfășat cu întăritură și capăt închis
Spre deosebire de modelul cu capăt deschis, acesta îl are închis, lăsând liberă totodată zona în care se află picioarele bebelușului. Se poate fixa pe pătuț (cu o lățime de 60 cm)/ masă și este ușor de curățat.

Salteluță de înfășat pliabilă
Salteluța de schimbat bebelușul este pliabilă, cu două straturi – un strat textil de tip prosop delicat și confortabil pentru bebeluși, pe o parte, și un strat impermeabil pe cealaltă parte. Este lavabilă și se poate folosi pe orice suprafață plană.

Citește și:
Băița bebelușului: 3 produse bine de avut la îndemână
3 produse indispensabile pentru bebeluși, în sezonul rece, la plimbare

Foto: www.freepik.com