Bebeluși

3 produse indispensabile pentru bebeluși, toamna, la plimbare

Înainte de a ieși la plimbare cu cel mic, să facem o ultimă verificare. Avem tot ce ne trebuie? Inclusiv aceste trei produse?

O păturică ușoară, moale și călduroasă, cu care să îl acoperim pe bebe este primul din cele trei produse indispensabile toamna. Păturicile din bumbac organic, de exemplu, îi țin de cald bebelușului, dar îi și stimulează dezvoltarea senzorială și simțul tactil prin atingerea materialului moale. Citește aici mai multe informații despre alegerea păturicilor – fie că le folosim afară sau în interior -, de la natura materialelor din care sunt confecționate, până la tipuri speciale de păturici.

Termosul pentru mâncarea solidă, în cazul în care bebelușul a intrat în etapa diversificării alimentației, este un alt accesoriu util în sezonul rece. Este rezistent, ușor și oferă siguranță la manevrare. De urmărit să fie prevăzut și cu o husă din neopren, rolul ei fiind de a mări eficiența de păstrare a mâncării solide, pentru o perioadă mai lungă.

Protecția de ploaie pentru cărucior face ca vremea schimbătoare să fie mai ușor de suportat. Și nu doar atât. Oferă protecție și confort celui mic. În mod obișnuit, husa protejează de ploaie, vânt, zăpadă, lapoviță și este ideal să fie prevăzutp cu găurele de ventilare care să permită circulația aerului proaspăt.

S-ar putea să te inspire și:
Produsele lunii septembrie – recomandări pentru bebeluși, copii, mămici, tătici, întreaga familie
Plimbarea bebelușului, iarna