Copii

5 jocuri pentru copii

Să ne ocupăm timpul într-un mod creativ şi în acelaşi timp distractiv! Iată 5 recomandări de jocuri pentru copii, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 8 ani:

Set magnetic Ferma, +3 ani, Big Jigs
Iată un set minunat de joc cu ajutorul căruia copiii învaţă o mulţime de lucruri despre animalele de la fermă! Jocul contribuie la dezvoltarea creativităţii, a concentrării şi dexterităţii, se poate folosi pe suprafeţe diferite – tăbliţe magnetice (neincluse în set)/ frigider -, iar piesele sunt depozitate într-o cutie de lemn.

Cartea mea cu stickere Harta, Galt
Cartea include peste 150 de abţibilduri reutilizabile, cu animăluţe, şi este ideală pentru activităţi educative şi creative. Contribuie la dezvoltarea imaginaţiei, a vocabularului şi a îndemânării. Copiii învaţă animalele specifice fiecărei zone geografice, lipind abţibildurile pe continentul corespunzător.

Casa Jocurilor Lego Duplo, +2 ani, Lego
Această casă de păpuși este perfectă pentru joaca colectivă. Îi învață pe copii despre viața de zi cu zi – activitățile de gătit, orele de masă și orele de somn. Este plină de detalii familiare – prezenţa figurinelor mamă, tată și copil, precum și un câine și ursuleț de jucărie.

Consola cu 12 jocuri Arcade, +8 ani, Buki
Setul conţine 12 jocuri inspirate din jocurile clasice: puzzle, şarpe, breakout şi altele. Include: 4 panouri din lemn, 1 ecran, 1 controler, 1 carcasă superioară, 1 carcasă inferioară, 1 placă de circuite, butoane, 1 placă conductivă, 1 difuzor, 1 adeziv cu doua feţte, 1 compartiment superior, 2 conectori albi, 2 şuruburi lungi, 2 piuliţe, 6 şuruburi, 1 şurubelniţă, 1 foaie cu autocolante.

Carnet reutilizabil cu activităţi şi jocuri de spionaj, +6 ani, Melissa & Doug
Jocul poate implica una sau două persoane şi este ideal pentru călătorii datorită faptului că este compact şi uşor de folosit. Include două markere şi capace de radiere încorporate; dezvoltă abilităţile motorii fine, abilităţile de scriere/ citire timpurie şi acuitatea vizuală.

Vrei să afli mai multe despre jocuri, de la istoria lor până la modul concret în care îi ajută pe copii? Citeşte articolul pe care ţi l-am pregătit aici!