Timp liber

Când se redeschide Disneyland Paris?

Dacă până acum aveam o idee clară privind data redeschiderii celui mai dorit parc de distracții din lume, între timp au intervenit modificări.

Așa cum era de așteptat, Disneyland Paris nu se mai redeschide pe 2 aprilie, așa cum era prevăzut. Comunicatul publicat pe pagina oficială sună în felul următor:

Ținând cont de situația actuală și de restricțiile impuse în cazul deplasărilor în Europa, Disneyland Paris nu se mai redeschide pe 2 aprilie, așa cum era prevăzut inițial. Rămânem optimiști privind redeschiderea cât mai curând și vă vom ține la curent cu noutăți pe pagina noastră de internet. (www.disneylandparis.com)

Cei care au apucat să își facă o rezervare (începând cu data de 2 aprilie) sunt anunțați, de asemenea, că au posibilitatea să modifice data sau să o anuleze.

Disneyland Paris și-a deschis prima dată porțile pe 12 aprilie 1992 și este visul concretizat al lui Walt Disney. Acesta își dorea să creeze „un parc de familie, în care părinții și copiii să se distreze împreună“. Este una dintre cele mai vizate și vizitate destinații din Europa. În 2019, a fost desemnat de World Travel Awards, pentru a doua oară, drept „Cel mai bun parc tematic din lume“.

De-a lungul timpului, Parcului i s-au adăugat noi zone de distracție și de interes pentru public, copii și adulți. De la Studiourile Walt Disney (deschise pe 14 martie 2002), unde vizitatorii pot descoperi magia cinemaului, până la atracții ca rollercoaster-ul Big Thunder Mountain sau Cabana Robinsonilor Elvețieni (deschise în 2015).

În așteptarea veștilor legate de redeschiderea Parcului, nu ne rămâne decât să visăm la întâlnirea cu Minnie și gașca de prieteni!

Știai că, la început, Mickey Mouse a fost de fapt un iepure? Numele lui era Oswald, iar cel care l-a creat este Walt Disney. Se întâmpla în 1927. În timp, i s-au scurtat urechile, i s-a redimensionat mijlocul, iar Oswald s-a metamorfozat în şoarece. Îl chema Mortimer, după care Mickey. În 1935, un tânăr animator pe nume Fred Moore i-a dat lui Mickey prima transformare completă: i-a desenat corpul în formă de pară, i-a adăugat pupile, mănuși albe și i-a scurtat nasul pentru a-l face mai drăguţ. Tot în acel an, Mickey a apărut, de asemenea, în culori.

Te-ar putea interesa și:
20 de locuri pentru copii, de vizitat în Europa