Timp liber

Bookfest Bucureşti se apropie. Cărți pe alese, pentru toate gusturile și vârstele

Salonul Internațional de Carte Bookfest, din București, are loc între 24 și 28 mai, iar Invitatul de onoare din acest an este Italia.

Chiar dacă în 2023 deschiderea nu mai coincide cu Ziua Copilului (așa cum s-a întâmplat anul trecut), în mod sigur reprezentanții editurilor cu cărți destinate copiilor sau cu colecții adresate lor îi vor aștepta pe cei mici cu surprize și evenimente conexe.

Pentru mai multe informații privind programul Bookfest Junior, consultați pagina oficială a Târgului!

Bookfest București are loc la Romexpo, în pavilionul B2, iar intrarea și participarea la dezbateri, lansări de carte sau întâlniri cu personalități ale vieții culturale și literare este liberă. Salonul de Carte Bookfest are și ediții locale – în Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

Iată și câteva recomandări de cărți pentru copii – Cărți noi pentru copii (vârsta: 2-9 ani), Ce le mai citim copiilor: poveşti cu şoricei plimbăreţi şi aventuroşi, 15 cărţi pentru copiii cu vârsta între 3 şi 12 ani: poveşti pentru toate gusturile, dar și de cărți pentru adulți – Lecturi de primăvară: trei romane inedite sau Proză scurtă scrisă de autori români.

Alegeri inspirate și spor la citit!

Foto deschidere: Facebook Bookfest