Sarcină

Cărţi despre sarcină, despre a fi părinte, despre afecţiuni şi alternative naturale

Cât încă nu a venit bebe, iar timpul este relativ mai flexibil, să citim şi să ne informăm despre sarcină, viaţa de părinte, emoţii mici sau mari, afecţiuni şi variante naturale. Iată 3 recomandări de cărţi cu aceste subiecte:

„De ştiut înainte să devii părinte“ (de Gary D. Chapman, ed. Casa cărţii)

Ca să nu spui şi tu, aşa cum multe mame spun, că ţi-ai fi dorit să ştii înainte de sarcină o mulţime de lucruri despre cum e să fii de fapt părinte, Gary D. Chapman a scris o carte plecând de la toate aceste curiozităţi. Prin urmare, cuprinsul este structurat în capitole ale căror titluri încep cu Mi-aş fi dorit să ştiu… şi acoperă toate aspectele legate de viaţa de părinte. Informaţii practice, bine documentate, uşor de parcurs.

„Sarcina zi de zi“ (de Maggie Blott, ed. Hipocrate)

„Sarcina zi de zi“ te ajută să-ţi urmăreşti călătoria sarcinii zi de zi. Pentru că intervin schimbări de la un trimestru la altul, este bine să fim cât mai informate pentru a înţelege mai bine experienţa prin care trecem. Cartea conţine sfaturi de la experţi, sugestii pentru o sănătate cât mai echilibrată, dar ne arată şi cum se dezvoltă, lună de lună, bebeluşul. Un ghid esenţial pentru orice femeie însărcinată.

„Remedii naturale pentru mamă şi copil“ (de dr. Maria Enrica Quirico)

„Este o carte pe care o puteţi citi înainte de naşterea bebeluşului, dar e bine s-o ţineţi pe noptieră şi ca proaspătă mămică, pentru a o răsfoi ori de câte ori aveţi o îndoială, o teamă sau o nelămurire şi a vă putea linişti imediat“ – ne îndrumă chiar autoarea cărţii, Maria Enrica Quirico, de profesie medic pediatru cu specializare în homeopatia pentru copii. Ideea volumului pleacă de la unicitatea fiecărui copil.

Alte articole cu acelaşi subiect:
Cărți de citit în sarcină, așteptându-l pe bebe
Cărţi de citit în sarcină: pentru graviduţe, dar şi pentru viitorii taţi
Cărți despre sarcină: 3 titluri care te-ar putea ajuta
Cărţi despre bebeluşi: de la îngrijire şi etapele dezvoltării, până la diversificarea alimentaţiei

Foto: www.freepik.com